میوه ها و سبزیجات برای افراد دیابتی که قند را افزایش نمی دهند
به گزارش خبرآنلاین، برای جبران عوارض ناشی از دیابت و کنترل آن باید تغییرات گسترده ای در انتخاب های غذایی خود ایجاد کنید و غذاهای مناسب را برای کاهش عوارض این بیماری انتخاب کنید.
ایسنا در خبری نوشت: فیبر یکی از این غذاهای جایگزین است که برای افراد مبتلا به دیابت ضروری است، زیرا به تنظیم سطح قند خون، بهبود حساسیت به انسولین، کمک به مدیریت وزن، حمایت از سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر بیماریهای قلبی کمک میکند. و عروق کمک می کند. در این مقاله به ۶ میوه و سبزی مفید برای دیابتی ها اشاره شده است.
سیب
در حالی که سیب حاوی قندهای طبیعی است، اما فیبر بالایی نیز دارد، به خصوص اگر با پوست مصرف شود. فیبر موجود در سیب می تواند به کاهش جذب قند در جریان خون کمک کند.
انواع توت ها
توت ها نسبت به سایر میوه ها قند کمتری دارند و حاوی فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین بالایی هستند. آنها می توانند یک گزینه خوشمزه و سالم برای بیماران دیابتی باشند.
اسفناج
اسفناج یکی دیگر از سبزیجات غنی از مواد مغذی است که فیبر بالایی دارد و کربوهیدرات کمی دارد. این سبزی همچنین سرشار از ویتامین های A و C، آهن و سایر مواد مغذی ضروری است.
آووکادو
آووکادو میوه ای منحصر به فرد است که سرشار از فیبر، چربی های سالم، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. همچنین کربوهیدرات کمی دارد و می تواند به افزایش سیری کمک کند.
کلم بروکلی
کلم بروکلی کالری کمی دارد و فیبر بالایی دارد و برای بیماران دیابتی انتخابی عالی است. همچنین سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است.
هویج
هویج یک سبزی ریشه ای غنی از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. این سبزی کالری و کربوهیدرات نسبتا کمی دارد و در صورت مصرف متعادل گزینه مناسبی برای بیماران دیابتی است.
233217
منبع:خبرآنلاین