میوه ها و سبزیجات با کاهش سطح اسید بدن سلامت را بهبود می بخشند – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از دارو خالص، رژیم غذایی نقش زیادی در سلامت کلی و این مطالعه دارد تایید رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات نشان داده است که فشار خون را کاهش می دهد و در عین حال سلامت قلب و کلیه را بهبود می بخشد. و اگرچه اکثر رژیم های غذایی مدرن شامل محصولات حیوانی هستند که سطوح بالایی از اسید ناسالم را در بدن تولید می کنند، میوه ها و سبزیجات می توانند به خنثی کردن این اسید کمک کنند.
دکتر دونالد وسون که سرپرستی تیم تحقیقاتی را بر عهده دارد و استاد پزشکی داخلی در دانشگاه تگزاس است، گفت: «ما باید به خاطر داشته باشیم که رژیمهای غذایی معمولی که در جوامع مدرن میخوریم، حاوی محصولات حیوانی مانند گوشت بسیار بیشتر از میوهها و سبزیجات است. .
در این مطالعه، 153 بیمار مبتلا به فشار خون اولیه که سطح اسید خون آنها بسیار بالا بود به سه گروه تقسیم شدند: کسانی که 2 تا 4 فنجان میوه و سبزیجات را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند. کسانی که قرص بی کربنات سدیم مصرف کردند. یا کسانی که درمان استاندارد فشار خون و داروها را دریافت کرده اند. بیماران به مدت پنج سال تحت نظر قرار گرفتند.
محققان دریافتند که هر دو گروه از بیمارانی که میوه و سبزیجات بیشتری میخوردند یا قرص بیکربنات سدیم مصرف میکردند، سلامت کلیهشان را بهبود میبخشید. با این حال، تنها یک رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات باعث بهبود سلامت کلیه و سلامت قلب می شود.
وسون گفت: “به همین دلیل است که نتیجه گیری ما از این مطالعه این است که رژیم های غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات باید اولین کاری باشد که در درمان افراد مبتلا به فشار خون بالا انجام می دهیم.” پس نظر ما این است که از رژیم غذایی شروع کنیم و در صورت لزوم دارو اضافه کنیم.»
در این مطالعه میوه هایی مانند سیب، پرتقال، هلو و کشمش در اختیار بیماران قرار گرفت. همچنین سبزیجاتی از جمله هویج، گل کلم، بادمجان و کاهو به شرکت کنندگان داده شد. مشخص شد که کشمش بیشترین تأثیر را در خنثی کردن اسید در بدن دارد.