میوه های تابستانی که افراد مبتلا به دیابت مجاز هستند/ دیابتی ها این ترفند را می آموزند

نهایی بههانی: Massoud Firouzkouhi ، یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی ، به News Online گفت: “میوه های تابستانی ، با وجود خاصیت بسیاری از آنها ، حاوی قند فروکتوز طبیعی و به دلیل این قند و توانایی آن در جذب آن هستند ، افراد مبتلا به دیابت باید آگاهانه و گاه محتاطانه و حتی محدود باشند.”
با میوه های کم آشنا شوید
مطمئناً میوه های قند پایین تر برای دیابتی ها مناسب تر هستند. گیلاس ، گیلاس ، هلو ، زردآلو ، خیار و خیار نسبت به سایر میوه ها از قند کمتری برخوردار هستند. خربزه ، طالبی و هندوانه ، البته ، میوه های کمتری نیز به نظر می رسند ، اما دارای شاخص گلیسمی بالایی هستند ، یعنی به سرعت قند خون را بالا می برند ، بنابراین دیابتی ها باید مقدار کمی مصرف کنند. سایر میوه های تابستانی به عنوان میوه های بالاتر قند شناخته می شوند. مانند: انگور ، انجیر تازه ، موز رسیده ، انبه و انواع توت های سفید.
با این ترفند می توانید میوه را آسان تر کنید
به عنوان یک ترفند ، توصیه می شود که دیابتی ها به تنهایی میوه مصرف نکنند. ترکیب میوه با پروتئین یا منبع سالم مانند ترکیب آن با چند بادام ، گردو یا حتی ماست ، سرعت جذب قند میوه را کاهش می دهد. دیابتی ها به دلیل غلظت بالای قند ، نباید از میوه خشک یا آب میوه و کمپوت محصولات تابستانی استفاده کنند و فقط میوه تازه مصرف کنند. معمولاً 2-5 واحد میوه در روز برای افراد دیابتی که توانسته اند قند خون خود را کنترل کنند ، توصیه می شود. یک واحد شامل یک زردآلو بزرگ ، نیمی از لیوان گیلاس یا یک قطعه هندوانه کوچک است.
تزریق انسولین به معنای خوردن هر مقدار میوه نیست
کسانی که انسولین تزریق می کنند باید یاد گرفته باشند که نباید میوه های تابستانی را آزادانه بخورند. تزریق انسولین به این معنی نیست که هر مقدار قند ، از جمله میوه ، بدون محدودیت قابل مصرف است. خوردن میوه های شیرین ، حتی اگر انسولین تزریق شود ، می تواند باعث نوسانات شدید قند خون شود ، به خصوص اگر دوز انسولین تنظیم نشود. هنگامی که بار گلیسمی در میوه هایی مانند هندوانه ، انبه و انگور زیاد است ، می تواند به طور ناگهانی قند خون را بالا ببرد ، در حالی که بخشی از قند فروکتوز ممکن است از کنترل انسولین خارج شود و منجر به افزایش چربی کبد و مقاومت به انسولین به مرور شود. توجه به این نکته حائز اهمیت است که از بین بردن میوه از رژیم غذایی مبتلایان به دیابت یک اصل نیست و فقط باید برای مصرف احتیاط های لازم مصرف شود.
آیا آنها ملین هستند؟
اما سؤال این است که آیا آنها فیبر یا ملین یا ادرار بیشتر هستند؟ از آنجا که مقدار آب از فیبر آنها بالاتر است ، آنها اغلب ادرار می کنند. مصرف مداوم این میوه ها می تواند با افزایش ادرار ، سموم سدیم و مازاد را افزایش داده و به کاهش فشار خون بالا و دفع سموم از طریق کلیه ها کمک کند. از آنجا که محتوای فیبر (الیاف گیاهی) نسبت به سایر میوه ها پایین تر است ، برخی از افراد ممکن است بعد از خوردن غذا نفخ را تجربه کنند ، به خصوص اگر با پوست مصرف شوند. این افراد می توانند از مقادیر کمی شروع کنند و به تدریج آن را افزایش دهند.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین