میوه قاب تابستانی ؛ درمانگر معده و علوم اعصاب – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

آب گلاب سیب یکی از بهترین تقویت کننده های دستگاه گوارش است ، التهاب معده را کاهش می دهد و عطش را برای روزهای گرم سال تسکین می دهد.
سیب گل رز یا آب آن برای تسکین گرما معجزه آسا است و در حملات عصبی ، ترس و اضطراب آب یا پوره آن با کمی گلاب یک مسکن دلچسب است که بی قراری را به قلب و روح تبدیل می کند.
فیبر منصفانه ، به ویژه پکتین ، ویتامین های گروه B و آنتی اکسیدان های آن ، برای جلوگیری از گرفتگی شریانی ، بنابراین مکانی در فشار قلب و خون است. Apple of Gose Water یک تابستان خوشمزه است که این روزها انتخاب خوبی است.
سیب گرم و مفیدتر است و حاوی مقدار زیادی ویتامین ها و مواد معدنی است: کربوهیدرات ها ، فیبر ، ویتامین C ، ویتامین K ، B ، B ، مس ، پتاسیم و آنتی اکسیدانی که برای سلامت همه افراد مفید است.
خواص گلاب سیب برای معده
سیب یک ماده شوینده معده است ، معده را تمیز می کند و برنزه می شود. سیب برای معده بسیار مفید است ، به خصوص در صبح با نمک ، که باید به خوبی جوید و توسط آب سیب ، مخلوط سیب رنده شده با یک سبوس جو و عسل کوچک در صبح ، سیب و سیب استفاده نشود.
خواص سیب برای اعصاب افزایش یافته است
خوردن سیب قرمز در صبح روزه دار یا فشار سیب تقویت کننده مغز و عصب است و خوردن کلی و بوی سیب برای ضعف مغز مفید است. برای صرع و تشنج سیب ، به ویژه سیب و بوی سیب و استفاده از سیب مفید است.
خوردن سیب گلاب اعصاب را تقویت می کند و به مردم آرامش می بخشد. سیب گلاب دارای اثر آرام بخش است و تقویت کننده مغز است. به طور کلی ، فسفر موجود در این سیب اعصاب و مغز را تقویت می کند.
خواص Rish Apple برای استخوان و مفاصل
سیب سموم بدن ، به ویژه اسید اوریک را دفع می کند و یک درمان مناسب برای روماتیسم است. سیب و سیب ، سیب ، خرما و سرکه نیز به دلیل سموم بدن برای نقرس بسیار مؤثر هستند.
خواص سیب برای یبوست افزایش یافته است
خوردن سیب گلاب باعث بهبود حرکات روده و سپس جلوگیری از یبوست می شود. به خاطر داشته باشید که خوردن آب گلاب در صورت یبوست ، آن را درمان می کند.
خواص گلاب برای کلسترول خون
تحقیقات نشان داده است که مقدار زیاد فیبر موجود در آب گلاب باعث کاهش کلسترول خون بالا می شود ، بنابراین برای کاهش کلسترول خون ، آب گلاب را فراموش نکنید.
خواص سیب برای سرطان
همانطور که گفته شد ؛ سیب گلاب حاوی آنتی اکسیدان های زیادی است. آنتی اکسیدان های موجود در سیب گلاب از سرطان جلوگیری می کنند. بهتر است بدانید که یکی از سرطانهای پیشگیرانه با خوردن آب گلاب ، سرطان ریه است.
خواص سیب به دلیل اضطراب و بی خوابی افزایش یافت
مصرف سیب گلاب باعث کاهش استرس و اضطراب در افراد و درمان بی خوابی می شود. ترکیبی از گلاب با زعفران و عسل نیز تأثیر خواهد گذاشت.
خواص سیب برای بیماری نقرس افزایش یافته است
سیب گلاب فاقد چربی است و اوره را کاهش می دهد. سیب های گلاب ، چه خام و چه پخته شده ، از تشکیل اسید اوریک در بدن جلوگیری می کنند و اسیدهای ادراری ، به ویژه اسیدهای فرمیک را افزایش می دهند.
خواص سیب برای کاهش وزن افزایش یافته است
مصرف آب گلاب به دلیل وجود فیبر ، اشتها را در افراد کاهش می دهد و با جلوگیری از پرخوری ، وزن را کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه 1 تا 2 سیب برای کاهش وزن مفید است.
خواص سیب برای نیروی ذهنی و خستگی افزایش یافته است
خوردن ترکیبی از سیب گلاب با مقداری عسل ، گلاب و زعفران ، یک ساعت قبل از غذا یا 2 ساعت بعد از غذا می تواند علاوه بر تسکین خستگی ، ضعف بدن و بدن را نیز کاهش دهد.
خواص گلاب سیب برای پسوریازیس
پسوریازیس یک بیماری شایع پوست است که باعث قرمزی برخی از قسمت های بدن می شود. خوردن روزانه سیب گلاب باعث کاهش التهاب و خارش ناشی از پسوریازیس می شود.
خواص سیب برای سیستم ایمنی بدن افزایش یافته است
تقویت سیستم ایمنی یکی دیگر از خصوصیات گلاب است. ویتامین C در این سیب سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و باعث می شود بدن در برابر بسیاری از بیماری ها مقاوم باشد.
محافظت جنین در برابر بیماری ریه
آب گلاب سیب دارای مقادیر زیادی فولات است که می تواند از خرابی لوله عصبی جنین در دوران بارداری جلوگیری کند. علاوه بر خوردن آب گلاب در دوران بارداری ، جنین می تواند جنین را از ریه و آسم محافظت کند.
برای از بین بردن چین و چروک از ماسک سیب گلاب استفاده کنید
برای انجام این کار ، به سادگی تعدادی از آب گلاب را رنده کرده و به مدت 5 دقیقه روی صورت و گردن خود قرار دهید. بعد از این مدت ، صورت خود را با آب سرد بشویید.
سیب های گلاب معمولاً خام استفاده می شوند. اما همچنین می توان از آن برای تهیه آب گلاب ، فال ، خورش سیب و گل سرخ آب گل رز استفاده کرد.
نکات قابل توجه در مورد سیب گلاب
از آنجا که هسته سیب مقدار کمی آمیگدالین دارد ، استفاده بیش از حد از آن می تواند باعث مسمومیت شود. همچنین ، خوردن سیب بیش از حد گلاب به دلیل فیبر بالا ، به ویژه در پوست آن ، می تواند باعث ناراحتی معده و همچنین گاز روده شود.