میوه ترش با فواید شگفت انگیز برای سلامت بدن

هندی تامار یکی از محبوب ترین میوه های گرمسیری است که به دلیل طعم ترش و شیرین ، نه تنها در پخت و پز کشورهای مختلف بلکه در طب سنتی و طب مدرن نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر و ترکیبات آنتی اکسیدان است و مصرف منظم می تواند به بهبود سلامت قلب ، دستگاه گوارش ، پوست و حتی پیشگیری از بیماری های مزمن کمک کند.
سلامت قلب و کاهش کلسترول با دامن هندی
مهر نوشت: تن هندی به دلیل مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب اشباع نشده و ترکیبات آنتی اکسیدان در کاهش سطح کلسترول خون بد مؤثر است. تحقیقات نشان داده است که مصرف این میوه می تواند خطر آترواسکلروز ، فشار خون بالا و انفارکتوس میوکارد را کاهش دهد.
به هضم و هضم دستگاه گوارش کمک می کند
فیبر بالا در عقب هند عملکرد روده ها را بهبود می بخشد و یبوست را تسکین می دهد. همچنین دارای خاصیت ملین طبیعی است و برای پاکسازی دستگاه گوارش بسیار مفید است. علاوه بر این ، خصوصیات ضد باکتریایی دامن هندی از محیط دستگاه گوارش در برابر عفونت ها محافظت می کند.
یکی از ویژگی های مشهور دامن هندی کمک به کاهش وزن است. ترکیبات فعال موجود در این میوه با مهار آنزیم های درگیر در ذخیره چربی و کاهش مصرف مواد مغذی با کالری بالا در حالی که احساس سیری می کنند ، از تجمع چربی اضافی در بدن جلوگیری می کنند.
سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بیماری ها را تقویت کنید
مقدار زیاد ویتامین C در عمل هند این میوه را به تقویت کننده ایمنی طبیعی تبدیل کرده است. ویتامین C به همراه سایر ترکیبات آنتی اکسیدان ، بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان و دیابت را کاهش می دهد و یکی از مواد مغذی در تمبر هندی ویتامین های B است. تیامین ، یکی از مهمترین قسمت های خانواده ویتامین B ، در تمبر هندی یافت می شود.
تیامین وظیفه بهبود عملکرد سیستم عصبی را بر عهده دارد. همچنین ، رشد عضلات کار دیگری برای این ویتامین در بدن است. تیامین عامل اصلی فعال نگه داشتن بدن ، حفظ انعطاف پذیری و قوی ماندن است.
این تمرین هندی مدتهاست که به عنوان یک ماده پاک کننده کبد شناخته می شود. این امر به سم زدایی بدن و جلوگیری از تجمع چربی در کبد کمک می کند. اثرات دیورتیک طبیعی این میوه همچنین عملکرد کلیه را بهبود می بخشد و سموم بدن را دفع می کند.
ترکیبات فیبر و پلی فنول در رنگ هندی سرعت جذب خون در خون را کاهش داده و به تنظیم قند خون کمک می کند. تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم دوره های هند می تواند برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید باشد.
کاربردهای کشت هند در پخت و پز و درمان
میوه های گرمسیری و نامطبوع هند که علاوه بر فواید درمانی ، در بسیاری از کشورها جایگاه ویژه ای در پخت و پز دارد. روش های مختلفی برای مصرف این میوه و لذت بردن از خواص آن وجود دارد. این میوه را می توان به صورت خام مصرف کرد یا برای تهیه انواع دسرها پس از رسیدن کامل به آن استفاده شد. تمبر هندی همچنین می تواند خشک شود و سپس به عنوان ادویه جات ترشی جات یا چاشنی ها استفاده شود.
این غالباً به صورت سس ، مربا یا شربت به بازار عرضه می شود و در بعضی از کشورها پس از خشک شدن و پردازش ، به عنوان آب نبات نیز تولید می شود. در آسیا و آمریکای جنوبی به برخی از غذاها و سوپ ها اضافه می شود تا از خواص بی نظیر تغذیه ای و طعم آن لذت ببرند.
خمیر هندی نقش مهمی در پخت و پز جنوب و جنوب شرقی آسیا ، مکزیک ، خاورمیانه و کارائیب دارد. دانه ها و برگهای این درخت نیز خوراکی و در برخی مناطق مورد استفاده قرار می گیرند. از قلاب هندی برای تهیه انواع سس ها ، مارینت ها ، نوشیدنی ها و دسرها استفاده می شود و همچنین یکی از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده سس معروف و محبوب است.
مقابله با شیرین و شیرین هندی آن نه تنها باعث می شود غذاها خوشمزه باشند ، بلکه نقش مهمی در رژیم غذایی سالم با خاصیت درمانی خود دارند ، از تقویت سیستم ایمنی بدن تا کمک به هضم و کنترل قند خون. به همین دلیل ، این میوه در بسیاری از فرهنگ ها به عنوان مواد غذایی و به عنوان مواد درمانی با ارزش شناخته می شود.
تون هندی به دلیل اسیدهای هیدروکسی آلفا و ویتامین C دارای خاصیت لایه برداری طبیعی است و به درخشندگی پوست و کاهش لکه ها کمک می کند. آنتی اکسیدان های آن همچنین روند پیری پوست را کاهش داده و به حفظ نشاط و نرمی پوست کمک می کنند.
این اثر ضد التهابی دارد و در کاهش التهاب مفاصل و تسکین درد ناشی از آرتریت و آرتریت روماتوئید مؤثر است. همچنین در طب سنتی به عنوان یک مسکن طبیعی استفاده می شود.
وجود ویتامین A و بتا -کاروتن در عمل هند از اهمیت ویژه ای برای سلامت چشم ها برخوردار است. این ترکیبات از خشکی چشم جلوگیری می کنند و خطر ابتلا به بیماری های چشم مرتبط با سن مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهند.
علیرغم بسیاری از خواص ، متخصصان تغذیه تأکید می کنند که استفاده از زوج هندی باید متعادل شود. مصرف بیش از حد ممکن است باعث قند خون شدید یا تحریک معده در افراد حساس شود. بهترین راه استفاده از زوج هندی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین



