سلامت خانواده

میوه بهشت برای سلامت قلب و مغز – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، انگور از منابع پتاسیم است. بنابراین خوردن آن باعث کاهش فشار خون می شود. از طرف دیگر ، کمبود پتاسیم باعث ایجاد اختلال و افسردگی در سنین پایین و پیری می شود ، به خصوص در افرادی که میوه و سبزیجات کم مصرف می کنند و عادت خوردن انگور می تواند مفید باشد. انگورها دارای ترکیباتی با خاصیت آنتی اکسیدانی هستند که از سرطانهایی که ممکن است ناشی از آلودگی هوا و خوردن محصولات گوشتی باشد ، جلوگیری می کند.

انگور میوه ای است که هزاران سال است که کشت می شود و توسط بسیاری از تمدن های باستانی در دوران باستان مورد ستایش و احترام قرار گرفته است. نهال انگور ؛ در یک خوشه درخت به نام درخت مو رشد می کند و در مناطق معتدل در سراسر جهان ، از اروپا و آفریقا گرفته تا استرالیا و ایالات متحده و البته ایران پرورش می یابد.

این میوه دوست داشتنی دارای بسیاری از محصولات فرآوری شده و خاصیت انگور است. در کنار طعم منحصر به فرد خود ، آن را به یکی از محبوب ترین میوه های جهان تبدیل کرده است. ما قصد داریم شما را با تمام خصوصیات انگور درست کنیم. و بیایید با انواع گونه های آن آشنا شویم ، بنابراین لطفاً تا آخر به ما بپیوندید.

خواص انگور در طب ایرانی

در طب ایران ، خواص انگور فراوان است. انگورها دارای خلق و خوی گرمتر هستند و می توانند در تابستان به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده شوند. لازم به ذکر است که انگور جدید نفخ زیادی را تولید می کند. همچنین ، انگورهای میوه هضم خیلی زود است و رطوبت بدن را فراهم می کند. استفاده از خواص انگور برای پاکسازی مجاری و ریه ها توصیه می شود.

خواص انگور برای کاهش فشار خون

خوردن یک فنجان انگور یا 2 گرم از آن حدود 2 میلی گرم پتاسیم به بدن شما می دهد ، که حدود 2 ٪ از نیاز روزانه شما به پتاسیم را فراهم می کند. کم مصرف پتاسیم می تواند منجر به افزایش خطر فشار خون بالا شود و در نتیجه باعث بروز مشکلات و بیماری های قلبی و سکته مغزی شود.

پایین تر از بیماری قلبی و زندگی طولانی تر از سایرین ، پتاسیم بالا باعث می شود خواص انگور بسیار زیاد باشد. انگور همچنین به دلیل مقدار زیادی از ترکیبات مفید برای بدن است که می تواند بدن را از انواع خاصی از سرطان محافظت کند. مجله یکی از مواد مفید در این میوه تحقیقات زیادی است و قدرت آن در پیشگیری و درمان سرطان به خوبی اثبات شده است.

اگرچه ترکیبی از مواد مفید منحصر به فرد که در مزایای انگور یافت می شود. در کنار هم ، آنها می توانند انگور را برای درمان سرطان ایجاد کنند. علاوه بر این مجلهانگور حاوی مقدار خوبی از کوارتستری، وابسته به آنتوسیانین وت سحرک همه آنها می توانند به تأمین بدن در برابر سرطان کمک کنند.

خواص انگور برای دیابت

هر فنجان انگور حاوی 5 گرم شکر است ، بنابراین می تواند گزینه خوبی برای مبتلایان به دیابت باشد. این میوه شاخص گلیسمی دارای 2 پایین است و همان تعداد نشان می دهد که خواص انگور می تواند سرعت خوبی برای افزایش سطح قند خون داشته باشد. علاوه بر این ، خواص انگور می تواند سطح قند خون را افزایش دهد.

مجله این باعث افزایش حساسیت بدن به انسولین می شود ، که می تواند به بدن کمک کند تا از گلوکز بهتری استفاده کند و در نتیجه باعث کاهش سطح قند خون شود. مجله همچنین می تواند تعداد گیرنده های گلوکز در آن باشد غشای سلول را افزایش دهید که می تواند تأثیر مثبتی بر میزان قند خون داشته باشد. کنترل میزان قند خون به مرور زمان می تواند خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد ، به همین دلیل خواص انگور. از این نظر بسیار مهم است.

نهال های انگور خشک: 8 انگور مناسب برای مناطق کم آب

خواص انگور برای سلامت چشم

کمتر از خواص انگور شنیده می شود. این بدان معناست که ترکیبات گیاهی در انگور می توانند از بافت چشم در برابر بیماریهای شایع این بیماری محافظت کنند. یک مطالعه نشان داد که موشهایی که رژیم غذایی حاوی انگور داشتند نسبت به سایر موش ها شبکیه بهتری داشتند و آسیب دیداری کمتری داشتند.

بسیاری از تحقیقات نشان داده است که خواص انگور به دلیل وجود بسیاری از ترکیبات است ضد اکسیدان ها لوتین وت زیگورانتین این است و این مواد می توانند از چشم در برابر آسیب های ناشی از نور آبی از صفحه ها محافظت کنند خوردن آنها می توانند کمک کنند.

خواص انگور برای تقویت حافظه

انگورها پیشگیری از بیماری ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن را مورد بررسی قرار دادند ، اما جالب است بدانید که خوردن انگور. این می تواند فواید بسیاری برای سلامت مغز و تقویت حافظه داشته باشد.

2 میلی لیتر آب انگور بنوشید. این می تواند 5 دقیقه پس از مصرف حافظه و سرعت خلق و خوی را بهبود بخشد. تحقیقات در مورد موش ها همچنین نشان می دهد که دریافت مجله موجود در انگور به مدت 5 هفته مهارت های یادگیری ، حافظه و خلق و خوی را تقویت می کند. علاوه بر این ، در بخش هایی از مغز موش ها و جریان خون آنها ، رشد کرده و افزایش یافته است.

خواص انگور برای سلامت قلب

انگورهای قرمز به دلیل حجم بالای آنتی اکسیدان موجود در آن است که به سیستم قلبی عروقی کمک می کند. ضد اکسیدان های موجود در انگورهای قرمز التهاب را کاهش داده و رگ های خونی و همچنین آسپیرین را آرام می کنند و خون را رقیق کرده و از لخته شدن پلاکت جلوگیری می کنند. این مواد مغذی معمولاً در انگور قرمز و دانه ها یافت می شود.

برای بهبود عملکرد قلب می توانید از خواص انگور قرمز ؛ آن را در رژیم غذایی خود استفاده کرده و در نظر بگیرید ، اما به خاطر داشته باشید که انگور می تواند سطح قند خون را افزایش دهد ، بنابراین برای مصرف بیش از حد توصیه نمی شود.

انگور قرمز ، کلید درب بهداشت - ماهانه سلامت خورشید

خوردن انگور در حالت ناشتا

یکی از مهمترین موارد در مورد داشتن یک رژیم غذایی سالم ، دانستن خوردن و خواص هر غذایی است. برخی از میوه ها ، مانند هندوانه یا آجیل ، در صورت خوردن با شکم خالی می توانند به معده و بدن کمک کنند ، اما در صورت روزه گرفتن برخی از میوه ها می توانند مضر باشند. انگور یکی از این میوه ها است.

هرگز انگور را با شکم خالی نخورید. مقادیر زیاد انگور می تواند اسید موجود در معده را افزایش داده و به معده و روده آسیب برساند. انگورهای ناشتا همچنین می توانند منجر به سردرد ، التهاب معده و حالت تهوع شوند. انگور به دلیل اسید وابسته به سالیک این می تواند تحریک پذیری معده را افزایش دهد.

قرار دادن این میوه خوشمزه در سبد غذایی ما می تواند به جلوگیری از بسیاری از بیماری ها و کمک به سلامت بدن کمک کند. با این حال ، توجه به این نکته حائز اهمیت است که مصرف بیش از هر غذایی می تواند برای سلامتی ما خطرناک باشد. در نتیجه ، توصیه می شود قبل از استفاده از رژیم های غذایی خود ، با یک متخصص تغذیه مشورت کنید تا سلامتی و نشاط را با خوردن مناسب فراهم کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا