میوه برای تقویت ایمنی بدن و سلامت دستگاه گوارش – خبرگزاری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار خبرنگار خبرنامه Mehr ، آزگل ، که در گویش های مختلف ایران شناخته شده است ، مانند آزگل ، کونوس ، کوندز ، کوزا یا مشت ، میوه ای خوشمزه و بومی است که بیشتر در مناطق شمالی کشور به ویژه گیلان و مازندران رشد می کند. این میوه قهوه ای که بعد از یک میوه خوشمزه نرم شده و به آن رسیده است موضوع غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی و ترکیبات مفیدی است که علاوه بر طعم دلپذیر آن ، آن را به یک میوه دارویی طبیعی تبدیل می کند.
چگونه آزگل بخوریم؟
Azgil یک گلابی به شکل گلابی و کمی بزرگتر از آلو است و زرد یا نارنجی است و برخی از قسمت های گچ قرمز است ، طعم گچ چیزی بین طعم هلو و انبه است. آزگل را می توان تازه یا خشک مصرف کرد. برخی از گچ ها ترشی تولید می کنند.
پر از آنتی اکسیدان
این ترکیبات سرشار از آنتی اکسیدان های طبیعی مانند پلی فنول ها و ویتامین C است. این ترکیبات به جلوگیری از پیری زودرس ، تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان کمک می کنند.
کمک به بهبود دستگاه گوارش
این میوه حاوی فیبر رژیم غذایی زیادی است که به بهبود عملکرد روده ، تسکین یبوست و تسهیل هضم و همچنین قابض کمک می کند و در درمان اسهال و تقویت مخاط دستگاه گوارش مؤثر است.
Azgil دارای خواص درمانی منحصر به فرد خود است و با کمک بهبود عضلات می توان خصوصیات گچ را ذکر کرد. آزگل حاوی آهن است و از این طریق به سلامت مغز کمک می کند. همچنین وجود سطح بالای آهن در گچ به تشکیل هموگلوبین کمک می کند. هموگلوبین برای انسان ضروری است و یکی از مهمترین خصوصیات هموگلوبین است.
آزگل میوه ای است که کالری کمی دارد و حاوی فیبر است و بنابراین باعث می شود چربی به آرامی جذب شود ، بنابراین دیگری خواص گچ زردکاهش وزن جالب است بدانید که خواص ژاپنی ها (گلابی جاجال یا گلابی وحشی) بسیار شبیه به نارنجی زرد واقعی با واقعی (conus) است.
تنظیم فشار خون و سلامت قلب
پتاسیم موجود در گچ به تنظیم فشار خون کمک می کند و مصرف منظم می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند و همچنین فیبر و آنتی اکسیدان های آن به کاهش کلسترول خون بد کمک می کند.
سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید
وجود فراوانی ویتامین C در گچ به افزایش استحکام سیستم ایمنی بدن کمک می کند و مصرف این میوه در فصول سرد سال می تواند بدن را در برابر سرماخوردگی و عفونت های ویروسی مقاوم تر کند.
بهبود سلامت پوست
ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها به تولید کلاژن کمک می کنند و جوان سازی پوست ، طراوت و جوان سازی را ایجاد می کنند. همچنین می تواند در کاهش آکنه و التهاب پوست به دلیل خاصیت ضد التهابی آن مؤثر باشد.
از دیگر خواص ژاپنی ها سلامت قلب است. گچ ژاپنی سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان است که می تواند در تقویت سلامت قلب مؤثر باشد.
گچ ژاپنی می تواند التهاب را کاهش داده و از آسیب سلولی جلوگیری کند و کاروتنوئیدها دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی هستند که می تواند از ایجاد پلاک جلوگیری کند و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.
اثرات آهسته و بهبود
در طب سنتی ، آزگل به عنوان یک میوه آرامش بخش شناخته می شود و مصرف آن به کاهش اضطراب و بهبود کیفیت خواب کمک می کند و برای افراد مبتلا به استرس یا بی خوابی بسیار مفید است.
این یک خاصیت کوچک اما سرشار از خاصیت غذایی و درمانی است که می تواند نقش موثری در سلامت عمومی بدن داشته باشد. خوردن این میوه در یک رژیم غذایی روزانه نه تنها به بهبود عملکرد بدن کمک می کند ، بلکه با طعم دلپذیر آن ، یک انتخاب سالم و خوشمزه برای همه گروه های سنی است. بنابراین در فصل برداشت ، این میوه ارزشمند را از سبد غذایی خود فراموش نکنید.
برخی معتقدند که این میوه فقط باید خورده شود ، به طوری که می توان آن را با خواص و اثرات بدن جذب کرد. در حالی که اینگونه نیست و برگ درخت دارای خواص زیادی است. به این ترتیب می توانید با تهیه یک برگ ، انواع بیماری ها و اختلالات پوستی را درمان کنید.
تحقیقات و مطالعات در این زمینه نشان داده است که نیمی از گرم از جوش برگ می تواند لیشمانیوز را درمان کند ، پوست ظریف را تقویت کرده و برفک را از بین ببرد. با این توضیحات ، اگر از بیماری های پوستی و التهاب رنج می برید ، توصیه می کنیم استفاده از دیو را در اولویت قرار دهید.
البته خصوصیات تظاهرات محدود به این موارد نیست ، زیرا در بسیاری از موارد از برگ درخت نیز برای درمان آبسه دهان و گلو استفاده می شود. به طوری که روزانه سه بار غرغره است تا آبسه های دهان و درمان را با التهاب و خاصیت تسکین دهنده ضرب و شتم کند.