سلامت خانواده

میوه ای خوشمزه که به کنترل وزن و جلوگیری از دیابت کمک می کند

انبه ، میوه ای شیرین و محبوب که به عنوان “میوه های گرمسیری” شناخته می شود ، در بسیاری از کشورها به عنوان یکی از با ارزش ترین محصولات کشاورزی شناخته می شود و نه تنها طعم خاصی بلکه غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و فیبر است. ترکیباتی که آن را به بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی سالم تبدیل کرده اند.

ویتامین C و A ؛ ترکیب طلایی برای ایمنی و بینایی

Health News نوشت: انبه منبع غنی ویتامین C است. ماده ای که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و مقاومت بدن در برابر بیماری هایی مانند سرماخوردگی ، آنفلوانزا و عفونت های باکتریایی را تقویت می کند و علاوه بر این ، ویتامین A و بتا -کاروتن در انبه به سلامتی چشم سالم ، کاهش خشکی چشم و جلوگیری از کابوس کمک می کند.

سلامتی انبه و قلبی عروقی

وجود مقادیر قابل توجهی فیبر ، پتاسیم و آنتی اکسیدان در انبه باعث شده است که آن را در دسته غذاهای مفید برای قلب ، فشار خون کنترل شده پتاسیم و فیبر به کاهش کلسترول خون بد (LDL) کمک کند. از طرف دیگر ، آنتی اکسیدان های انبه از آسیب رساندن به استرس اکسیداتیو در رگها و قلب ها جلوگیری می کنند ، و مطالعات جدید نشان داده است که استفاده منظم از انبه می تواند خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

یک دستگاه گوارش سالم

یکی از ویژگی های کمتر شناخته شده انبه ، وجود آنزیم های طبیعی از جمله آمیلاز است که به هضم کربوهیدرات ها و پروتئین ها کمک می کند ، که روند هضم را تسهیل می کند و از مشکلات دستگاه گوارش جلوگیری می کند. فیبر در انبه همچنین به بهبود حرکات روده و جلوگیری از یبوست کمک می کند ، بنابراین متخصصان توصیه می کنند که افراد مبتلا به مشکلات دستگاه گوارش شامل انبه در رژیم غذایی خود هستند.

خواص ضد التهابی و ضد سرطان انبه

انبه سرشار از ترکیبات پلی فنولیک و آنتی اکسیدان هایی مانند “مانگلرین” است که دارای خاصیت ضد التهابی و ضد سرطان است که می تواند از رشد و گسترش سلولهای سرطانی جلوگیری کند. تحقیقات در مورد حیوانات نشان داده است که انبه می تواند در پیشگیری از سرطانهای روده بزرگ ، پستان و پروستات نقش داشته باشد. اگرچه تحقیقات بیشتر در مورد انسان مورد نیاز است ، اما نتایج به تأثیرات مثبت انبه در برابر سرطان می پردازد.

انبه ؛ میوه ای برای زیبایی پوست و مو

وجود ویتامین C در انبه به تولید کلاژن کمک می کند. پروتئین مسئول قدرت و شفافیت پوست و ویتامین A نیز در حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از خشکی مؤثر است. بنابراین ، مصرف انبه می تواند به جوان سازی پوست و کاهش چین و چروک کمک کند. علاوه بر این ، انبه با تقویت فولیکول های مو از فولیکول های مو جلوگیری می کند. بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو در جهان از عصاره انبه به عنوان یک ماده مغذی و ترمیم کننده استفاده می کنند.

به کنترل وزن و جلوگیری از دیابت کمک کنید

با وجود طعم شیرین ، انبه در صورت مصرف به صورت متعادل می تواند به کاهش وزن کمک کند. فیبر بالای این میوه احساس پر بودن را ایجاد می کند و از پرخوری جلوگیری می کند. برخی از مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در انبه می توانند حساسیت به انسولین را بهبود بخشند و از دیابت نوع 2 جلوگیری کنند. این ویژگی باعث می شود انبه یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی باشد که به دنبال رژیم غذایی سالم و کنترل قند خون هستند.

انرژی فوری برای ورزشکاران

انبه به دلیل قندهای طبیعی مانند گلوکز و فروکتوز منبع فوری انرژی است. به همین دلیل ، ورزشکاران و افراد پر جنب و جوش اغلب از انبه به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده می کنند. علاوه بر انرژی بخش ، انبه به دلیل ویتامین های B آن به متابولیسم و ​​چربی های بهتر کمک می کند.

انبه و تقویت حافظه

یکی دیگر از خصوصیات انبه بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه و وجود ویتامین های B و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر در این میوه باعث افزایش غلظت و کاهش خستگی ذهنی می شود. برخی از مطالعات همچنین نشان داده اند که استفاده منظم از انبه می تواند خطر آلزایمر را کاهش دهد.

انبه فقط یک میوه خوشمزه نیست بلکه یک “غذای فوق العاده” واقعی است که فواید بی شماری برای بدن دارد. از تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت قلب گرفته تا زیبایی پوست ، کمک به هضم غذا و جلوگیری از سرطان ، همه آنها در لیست خواص انبه قرار دارند. کارشناسان توصیه می کنند که از انبه تازه و متوسط ​​استفاده کنید تا از همه این مزایا لذت ببرید تا از طعم و مزه بی نظیر لذت ببرید اما از خواص دارویی و درمانی آن نیز لذت ببرید.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا