میوههای تابستانی دارای ویتامین C بالا
به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که می تواند به جبران آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو بیش از حد کمک کرده و سیستم ایمنی را بازیابی کند. در حالی که به طور کلی اعتقاد بر این است که پرتقال حاوی بالاترین میزان ویتامین C در بین میوه ها است، در این مقاله به برخی از مواد غذایی اشاره شده است که به طور طبیعی غنی از ویتامین C هستند و ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارند. مقاله را بخوانید تا متوجه شوید.
ویتامین C چیست؟
ویتامین C یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. ویتامین C همچنین نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی، کمک به تولید و عملکرد گلبولهای سفید خون برای مبارزه با عفونتها و بیماریها دارد. علاوه بر این، ویتامین C برای سنتز کلاژن، پروتئینی که از ساختار و استحکام بافتها، پوست، استخوانها و رگهای خونی حمایت میکند، ضروری است. در نهایت، مصرف کافی ویتامین C برای سلامتی و شادابی کلی، به ویژه در فصل تابستان ضروری است.
فلفل دلمه ای قرمز
پرتقال به طور معمول حاوی حدود 53 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم است، در حالی که افزودن فلفل دلمه ای قرمز به رژیم غذایی می تواند حدود 127 میلی گرم ویتامین C در هر وعده 100 گرم به شما بدهد. فلفل دلمه ای قرمز همچنین منبع عالی ویتامین A است که برای بینایی، سلامتی و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، فلفل قرمز حاوی ویتامین B6، ویتامین K1 و فولات به همراه مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم و منگنز است. فلفل دلمه ای قرمز سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می کند.
کیوی
کیوی سرشار از ویتامین C، مواد معدنی، فیبر و عناصر کمیاب است که به بهبود سلامت کلی و همچنین متابولیسم کمک می کند، کیوی حاوی حدود 93 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم است.
توت فرنگی
توت ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا و محتوای فیبر بالا شناخته شده اند که به افزایش سلامت متابولیک کلی کمک می کند و برای تقویت سیستم ایمنی بدن عالی است. توت فرنگی در هر 100 گرم تقریباً 58 میلی گرم ویتامین C دارد.
آناناس
آناناس میوه ای است که در هر 100 گرم آن حدود 47 میلی گرم ویتامین C دارد. وجود ویتامین C، بروملین و سایر مواد مغذی ضروری در این میوه، آن را به میوه ای مناسب برای مصرف در یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.