بهداشت و درمان

میوه‌های تابستانی دارای ویتامین C بالا

به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که می تواند به جبران آسیب های ناشی از استرس اکسیداتیو بیش از حد کمک کرده و سیستم ایمنی را بازیابی کند. در حالی که به طور کلی اعتقاد بر این است که پرتقال حاوی بالاترین میزان ویتامین C در بین میوه ها است، در این مقاله به برخی از مواد غذایی اشاره شده است که به طور طبیعی غنی از ویتامین C هستند و ویتامین C بیشتری نسبت به پرتقال دارند. مقاله را بخوانید تا متوجه شوید.

ویتامین C چیست؟

ویتامین C یک آنتی اکسیدان ضروری است که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد مضر کمک می کند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی را کاهش می دهد. ویتامین C همچنین نقش حیاتی در تقویت سیستم ایمنی، کمک به تولید و عملکرد گلبول‌های سفید خون برای مبارزه با عفونت‌ها و بیماری‌ها دارد. علاوه بر این، ویتامین C برای سنتز کلاژن، پروتئینی که از ساختار و استحکام بافت‌ها، پوست، استخوان‌ها و رگ‌های خونی حمایت می‌کند، ضروری است. در نهایت، مصرف کافی ویتامین C برای سلامتی و شادابی کلی، به ویژه در فصل تابستان ضروری است.

فلفل دلمه ای قرمز

پرتقال به طور معمول حاوی حدود 53 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم است، در حالی که افزودن فلفل دلمه ای قرمز به رژیم غذایی می تواند حدود 127 میلی گرم ویتامین C در هر وعده 100 گرم به شما بدهد. فلفل دلمه ای قرمز همچنین منبع عالی ویتامین A است که برای بینایی، سلامتی و عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. علاوه بر این، فلفل قرمز حاوی ویتامین B6، ویتامین K1 و فولات به همراه مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم و منگنز است. فلفل دلمه ای قرمز سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است که به کاهش التهاب و محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک می کند.

کیوی

کیوی سرشار از ویتامین C، مواد معدنی، فیبر و عناصر کمیاب است که به بهبود سلامت کلی و همچنین متابولیسم کمک می کند، کیوی حاوی حدود 93 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم است.

توت فرنگی

توت ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا و محتوای فیبر بالا شناخته شده اند که به افزایش سلامت متابولیک کلی کمک می کند و برای تقویت سیستم ایمنی بدن عالی است. توت فرنگی در هر 100 گرم تقریباً 58 میلی گرم ویتامین C دارد.

آناناس

آناناس میوه ای است که در هر 100 گرم آن حدود 47 میلی گرم ویتامین C دارد. وجود ویتامین C، بروملین و سایر مواد مغذی ضروری در این میوه، آن را به میوه ای مناسب برای مصرف در یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا