میوهای که خطر افسردگی را کاهش میدهد

مطالعات گذشته نشان می دهد که برخی از تغییرات شیوه زندگی می تواند به کاهش خطر ابتلا به اختلال افسردگی ، از جمله برخی از غذاها مانند روغن زیتون و آجیل کمک کند.
تخمین زده می شود که 5 میلیون نفر در سراسر جهان با افسردگی بالینی زندگی می کنند- وضعیت سلامت روانی که بر روحیه و احساسات فرد تأثیر می گذارد.
تعدادی از عوامل خطر برای افسردگی وجود دارد ، از جمله سابقه خانوادگی ، تغییرات هورمونی ، سایر بیماری های مزمن و استرس مداوم.
مطالعات گذشته نشان می دهد که برخی از تغییرات شیوه زندگی می تواند به کاهش خطر افسردگی در افراد کمک کند. این موارد شامل فعالیت بدنی ، خواب مناسب ، مدیریت استرس و خوردن یک رژیم غذایی سالم است.
در مورد رژیم غذایی ، تحقیقات قبلی حتی نشان می دهد که خوردن غذاهای سالم ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند.
یک مطالعه جدید نارنجی را به عنوان غذای دیگری معرفی کرده است که ممکن است به کاهش خطر افسردگی کمک کند.
برای این مطالعه ، محققان داده های بیش از 5 زن متوسط را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. در سنین 1 تا 2 سال ، سؤالات به طور دوره ای برای شرکت کنندگان در مطالعه ارسال می شد تا از آنها در مورد رژیم و افسردگی خود بپرسند.
محققان ارتباط بین خوردن مرکبات و فراوانی 4 گونه در میکروبیوم های روده ، از جمله باکتری به نام faecalibacterium prasnitzii ، با استفاده از توالی DNA از نمونه های مدفوع که قبلاً توسط شرکت کنندگان جمع آوری شده بودند ، پیدا کردند.
تحقیقات گذشته نشان می دهد که faecalibacterium prasnitzii برای بدن مفید است ، زیرا به کاهش التهاب و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن کمک می کند.
طبق برخی مطالعات حیوانی ، این باکتری ممکن است به بیماری های دستگاه گوارش مانند بیماری روده تحریک پذیر و همچنین چاقی و حتی دیابت نوع 2 کمک کند.
علاوه بر این ، دانشمندان مقدار کمتری از F. prausnitzii را در میکروبیوم شرکت کنندگان در افسردگی پیدا کردند.
راج مهتا ، محقق ارشد دانشکده پزشکی هاروارد و نویسنده اصلی این مطالعه گفت: “ما دریافتیم که خوردن یک پرتقال متوسط در روز ممکن است خطر افسردگی را حدود 5 ٪ کاهش دهد.”
وی گفت: “به نظر می رسد که این کار به مرکبات اختصاص یافته است.” “وقتی به کل میوه ها یا سبزیجات افراد یا میوه های دیگر مانند سیب یا موز نگاه می کنیم ، هیچ ارتباطی بین مصرف آنها و خطر افسردگی ندیدیم.”
محققان بر این باورند که F. prausnitzii ممکن است با تأثیرگذاری بر سطح انتقال دهنده های عصبی سروتونین و دوپامین از طریق یک مسیر متابولیکی به نام مسیر چرخه I S-adenosyl-L-methionine درگیر افسردگی شود. این مسیر نقش مهمی در تولید فرستنده های عصبی دارد.
مهتا گفت: “این فرستنده های عصبی نحوه عبور غذا از دستگاه گوارش را تنظیم می کنند ، اما می توانند به مغز بروند ، جایی که باعث بهبود روحیه می شود.”