بهداشت و درمان

میوه‌ای با هزار خاصیت! – خبرگزاری سلامت

نارنجی با عطر دلپذیر و رنگ دلپذیر در بسیاری از مناطق کشور ، به ویژه در شمال ایران یافت می شود. این میوه ترش خوشمزه بسیاری از غذاهای ایرانی بلکه در طب سنتی است. نارنجی سرشار از ویتامین ها و ترکیبات مؤثر در بهبود عملکرد بدن است و می تواند در پیشگیری و درمان برخی از بیماری ها نقش داشته باشد.

سیستم ایمنی بدن را با ویتامین C فراوان تقویت کنید

یکی از اصلی ترین خصوصیات نارنجی مقدار زیاد ویتامین C در آن است. مصرف منظم این میوه می تواند بدن را در برابر عفونت ها مقاوم کند و با افزایش تولید گلبول های سفید ، به بهبود زخم ها کمک می کند. نوشیدن یا اضافه کردن آب پرتقال به سالاد یک روش طبیعی برای تهیه ویتامین C بدن است.

کاهش وزن و بهبود هضم

نارنجی با خاصیت سوزاندن چربی خود یکی از گزینه های طبیعی برای کمک به کاهش وزن است. همچنین به بهبود هضم به دلیل فیبر بالا کمک می کند و با تحریک ترشح آنزیم های هضم ، هضم غذا را آسان تر می کند. نوشیدن شربت نارنجی قبل از وعده های غذایی روشی سنتی برای کاهش اشتها است.

کنترل فشار خون و آرامش اعصاب

تحقیقات نشان داده است که اسانس نارنجی اثر آرامش بخش دارد و می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. از طرف دیگر ، ترکیبات موجود در نارنجی به تنظیم فشار خون و جلوگیری از تجمع کلسترول در رگ ها کمک می کند. استفاده از دیو گل نارنجی نیز در طب سنتی برای کاهش بی خوابی و استرس عصبی توصیه می شود.

خواص نارنجی در طب سنتی
کارشناسان طب سنتی معتقدند که آب پرتقال از نظر طبیعت سرد و خشک است و پوست و شکوفه نارنجی دارای طبیعت گرم و خشک است. نارنجی شکر و عسل است. نارنجی سرشار از ویتامین A ، ویتامین C ، نیاسین ، آهن ، تیمین ، کلسیم و غیره است و بنابراین فواید و فواید زیادی برای سلامت بدن دارد.

خواص نارنجی شامل درمان سرماخوردگی و سینوزیت ، تأمین آب ، از بین بردن چین و چروک ، ضد افسردگی ، درمان اختلالات مفاصل ، خاصیت ضد تومور ، پیشگیری از سرطان ، سوزش سر دل ، درمان جنسی ، محافظت از کلیه ، کاهش وزن ، آکنه و آکنه ، آکنه و آکنه است. در اینجا برخی از خصوصیات نارنجی آورده شده است.

خواص نارنجی برای سرطان

نارنجی حاوی لئون و الگوی رفتاری است ، بنابراین خواص ضد تومور خاصیت نارنجی است و مصرف نارنجی می تواند از سرطان ها از جمله سرطان روده بزرگ جلوگیری کند.

فواید آب پرتقال برای پوست

یکی از مهمترین خصوصیات نارنجی ، فواید نارنجی برای پوست و سلامت آن است. یکی از خصوصیات نارنجی برای پوست ، منبع آب به پوست است. در حقیقت ، نارنجی به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند. پوست نارنجی حاوی خصوصیات ضد التهابی و ضد باکتریایی است ، بنابراین نارنجی یک گزینه درمانی مؤثر و مفید برای درمان جوش های آکنه و صورت است و علاوه بر این ، نارنجی دارای خواص ضد قارچی است و می تواند برای درمان قارچ پا ورزشکار استفاده شود. نارنجی دارای خواص ضد رگ است زیرا منبع غنی ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است و چین و چروک ها را از بین می برد.

هزار ویژگی!

فواید نارنجی برای مو

خواص نارنجی برای مو بسیار مفید و مؤثر است. مصرف نارنجی می تواند به تقویت فولیکول های مو و در نتیجه تقویت مو و افزایش رشد مو کمک کند و از ریزش مو جلوگیری کند ، همچنین ماساژ موهای نارنجی پخته شده می تواند باعث درخشش و نرم شدن مو شود.

نارنجی برای دیابت مفید است

یکی از خصوصیات نارنجی تأثیر آن در کاهش سطح قند خون است. در حقیقت ، مرکبات می توانند آنزیم های آمیلاز و گلیکوزید را که مربوط به دیابت و فشار خون است ، مهار کند. مطالعات و مطالعات نشان داده است که نوشیدن چای بهاری نارنجی و مصرف میوه نارنجی به مدت چهار ماه می تواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش دهد.

نارنجی میوه ای است که علی رغم طعم ترش ، فواید سلامتی زیادی دارد. از مصرف دهان و دندان گرفته تا عطر درمانی و داروهای گیاهی ، این میوه نقش مهمی در زندگی سنتی ایران دارد. شاید زمان آن رسیده باشد که این میوه بهاری را بیشتر در سبد تغذیه روزانه خود قرار دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا