میوهای با هزار خاصیت! – خبرگزاری سلامت

نارنجی با عطر دلپذیر و رنگ دلپذیر در بسیاری از مناطق کشور ، به ویژه در شمال ایران یافت می شود. این میوه ترش خوشمزه بسیاری از غذاهای ایرانی بلکه در طب سنتی است. نارنجی سرشار از ویتامین ها و ترکیبات مؤثر در بهبود عملکرد بدن است و می تواند در پیشگیری و درمان برخی از بیماری ها نقش داشته باشد.
سیستم ایمنی بدن را با ویتامین C فراوان تقویت کنید
یکی از اصلی ترین خصوصیات نارنجی مقدار زیاد ویتامین C در آن است. مصرف منظم این میوه می تواند بدن را در برابر عفونت ها مقاوم کند و با افزایش تولید گلبول های سفید ، به بهبود زخم ها کمک می کند. نوشیدن یا اضافه کردن آب پرتقال به سالاد یک روش طبیعی برای تهیه ویتامین C بدن است.
کاهش وزن و بهبود هضم
نارنجی با خاصیت سوزاندن چربی خود یکی از گزینه های طبیعی برای کمک به کاهش وزن است. همچنین به بهبود هضم به دلیل فیبر بالا کمک می کند و با تحریک ترشح آنزیم های هضم ، هضم غذا را آسان تر می کند. نوشیدن شربت نارنجی قبل از وعده های غذایی روشی سنتی برای کاهش اشتها است.
کنترل فشار خون و آرامش اعصاب
تحقیقات نشان داده است که اسانس نارنجی اثر آرامش بخش دارد و می تواند به کاهش استرس و اضطراب کمک کند. از طرف دیگر ، ترکیبات موجود در نارنجی به تنظیم فشار خون و جلوگیری از تجمع کلسترول در رگ ها کمک می کند. استفاده از دیو گل نارنجی نیز در طب سنتی برای کاهش بی خوابی و استرس عصبی توصیه می شود.
خواص نارنجی در طب سنتی
کارشناسان طب سنتی معتقدند که آب پرتقال از نظر طبیعت سرد و خشک است و پوست و شکوفه نارنجی دارای طبیعت گرم و خشک است. نارنجی شکر و عسل است. نارنجی سرشار از ویتامین A ، ویتامین C ، نیاسین ، آهن ، تیمین ، کلسیم و غیره است و بنابراین فواید و فواید زیادی برای سلامت بدن دارد.
خواص نارنجی شامل درمان سرماخوردگی و سینوزیت ، تأمین آب ، از بین بردن چین و چروک ، ضد افسردگی ، درمان اختلالات مفاصل ، خاصیت ضد تومور ، پیشگیری از سرطان ، سوزش سر دل ، درمان جنسی ، محافظت از کلیه ، کاهش وزن ، آکنه و آکنه ، آکنه و آکنه است. در اینجا برخی از خصوصیات نارنجی آورده شده است.
خواص نارنجی برای سرطان
نارنجی حاوی لئون و الگوی رفتاری است ، بنابراین خواص ضد تومور خاصیت نارنجی است و مصرف نارنجی می تواند از سرطان ها از جمله سرطان روده بزرگ جلوگیری کند.
فواید آب پرتقال برای پوست
یکی از مهمترین خصوصیات نارنجی ، فواید نارنجی برای پوست و سلامت آن است. یکی از خصوصیات نارنجی برای پوست ، منبع آب به پوست است. در حقیقت ، نارنجی به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای پوست عمل می کند. پوست نارنجی حاوی خصوصیات ضد التهابی و ضد باکتریایی است ، بنابراین نارنجی یک گزینه درمانی مؤثر و مفید برای درمان جوش های آکنه و صورت است و علاوه بر این ، نارنجی دارای خواص ضد قارچی است و می تواند برای درمان قارچ پا ورزشکار استفاده شود. نارنجی دارای خواص ضد رگ است زیرا منبع غنی ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است و چین و چروک ها را از بین می برد.
فواید نارنجی برای مو
خواص نارنجی برای مو بسیار مفید و مؤثر است. مصرف نارنجی می تواند به تقویت فولیکول های مو و در نتیجه تقویت مو و افزایش رشد مو کمک کند و از ریزش مو جلوگیری کند ، همچنین ماساژ موهای نارنجی پخته شده می تواند باعث درخشش و نرم شدن مو شود.
نارنجی برای دیابت مفید است
یکی از خصوصیات نارنجی تأثیر آن در کاهش سطح قند خون است. در حقیقت ، مرکبات می توانند آنزیم های آمیلاز و گلیکوزید را که مربوط به دیابت و فشار خون است ، مهار کند. مطالعات و مطالعات نشان داده است که نوشیدن چای بهاری نارنجی و مصرف میوه نارنجی به مدت چهار ماه می تواند سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کاهش دهد.
نارنجی میوه ای است که علی رغم طعم ترش ، فواید سلامتی زیادی دارد. از مصرف دهان و دندان گرفته تا عطر درمانی و داروهای گیاهی ، این میوه نقش مهمی در زندگی سنتی ایران دارد. شاید زمان آن رسیده باشد که این میوه بهاری را بیشتر در سبد تغذیه روزانه خود قرار دهیم.