سلامت خانواده

میزان مصرف شربت در تابستان

به گزارش خبرگزاری IMNA ، استفاده از شربت های صنعتی می تواند عواقب بسیاری به همراه داشته باشد. شربت های صنعتی معمولاً حاوی قندهای بالا و کالری بالایی هستند که می تواند منجر به افزایش وزن و چاقی شود.

مصرف زیاد شربت های شیرین می تواند منجر به افزایش ناگهانی قند خون و در طولانی مدت منجر به دیابت نوع 2 شود.

مصرف بیش از حد قند و شربت های صنعتی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد ، و همچنین برخی از شربت های صنعتی حاوی مواد افزودنی و مواد نگهدارنده ای هستند که می توانند باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش مانند نفخ و اسهال شوند.

مصرف بیش از حد قند می تواند منجر به کبد چرب و سایر مشکلات کبد شود که می تواند باعث پوسیدگی دندان و مشکلات دهان شود.

برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف بیش از حد قند می تواند با افزایش خطر مشکلات روحی همراه باشد ، به طور کلی ، مصرف متعادل و محدود شربت های صنعتی و قندهای اضافی می تواند به حفظ سلامت کمک کند.

مصرف قند و شکر بیش از پنج درصد است

احمد اسماعیلزاده ، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، در مصاحبه با خبرنگار IMNA ، بابیان این است که در فصل گرم مردم برای افراد تهیه کردن مایعات بدن از انواع شربت ها استفاده می کنند و بیان می کنند: شربت موجود در بازار با افزودن شکر و سایر مواد افزودنی ساخته می شود.

وی افزود: به دلیل وجود قند و مواد افزودنی به شربت های بازار ، توصیه نمی شود و قند باید کمتر از پنج درصد از کل کالری مورد نیاز باشد ، به دلیل مصرف زیاد قند و شکر بیش از پنج درصد. “

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: “به مردم توصیه می شود كه مصرف شربت ها را در تابستان محدود كنند و اگر مایل به مصرف شربت با عسل و لیمو ، شیرین و طعم دار هستند.”

میزان مصرف شربت در تابستان

برای خنک کردن شربت از کولرهای ناسالم استفاده نکنید

وی افزود: “از یخ برای خنک کردن شربت استفاده می شود ، اگر آب مشکل سلامتی داشته باشد ، احتمال یخ آلوده می شود ، بنابراین استفاده از یخ که از آب ناامن تهیه می شود و فاقد شرایط ذخیره مناسب است ، باعث اختلالات دستگاه گوارش می شود و بعد از مصرف یخ علائم سردرد را دارد.”

اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: “توصیه می شود در تابستان مقدار زیادی آب مصرف کنید و بهتر است شربت را به حداقل برسانید و از شکر بدون شکر و شربت شکر استفاده کنید و از یخ استفاده کنید که مطمئن نیست و شربت را آماده و نگهداری می کند.”

ما باید بدانیم که استفاده از شربت که حاوی قند و مواد افزودنی است برای سلامتی مضر است. افراد می توانند به دلیل خاصیت مفید آن ، شربت های سنتی مانند شربت خاکستر را که یکی از محبوب ترین و سنتی ترین نوشیدنی ها در ایران است ، مصرف کنند. میلیون طبیعی و برای بهبود هضم استفاده می شود.

شربت خاکستر می تواند به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کند و در فصل گرما به عنوان یک مایع خنک کننده طبیعی شناخته می شود و می تواند به کاهش تب کمک کند ، زیرا خنک کننده آناین تشنگی را تسکین می دهد و در روزهای گرم تابستان بسیار محبوب است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا