میان وعده هایی که استخوان ها را تقویت می کنند
به گزارش خبرآنلاین، آجیل مملو از مواد مغذی ضروری از جمله چربیهای سالم، پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی است و زمانی که در یک رژیم غذایی متعادل گنجانده شود، طیف وسیعی از مزایای سلامتی، از ارتقای سلامت قلب گرفته تا کمک به مدیریت وزن را به همراه دارد. آیا این مقاله به 9 دلیل برای گنجاندن آجیل در رژیم غذایی روزانه خود اشاره می کند.
همشهری در خبری نوشت:سلامت قلب: آجیل هایی مانند بادام، گردو و پسته سرشار از چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع هستند که نشان داده شده است که سطح کلسترول را بهبود می بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد. مصرف منظم آجیل با سطوح پایین تر کلسترول LDL (بد) و سطوح بالاتر کلسترول HDL (خوب) مرتبط است که به سلامت کلی قلب کمک می کند.
محافظت آنتی اکسیدانی: آجیل منابع قوی آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین E، سلنیوم و ترکیبات فنلی هستند که به محافظت از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند. این آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری آلزایمر دارند.
مدیریت وزن: بر خلاف باور عمومی، آجیل می تواند مکمل ارزشمندی برای برنامه مدیریت وزن باشد، اگر در حد اعتدال مصرف شود. با وجود کالری بالا، آجیل سیر کننده است و می تواند به مهار گرسنگی و کاهش کالری دریافتی کلی کمک کند. مطالعات نشان داده است افرادی که از آجیل در رژیم غذایی خود استفاده می کنند، در مقایسه با افرادی که از آجیل استفاده نمی کنند، وزن کمتری دارند و دور کمر باریک تری دارند.
کنترل قند خون: آجیل دارای شاخص گلیسمی پایین و سرشار از فیبر، پروتئین و چربی های سالم است که به تثبیت سطح قند خون و بهبود حساسیت به انسولین کمک می کند. گنجاندن آجیل در وعده های غذایی و میان وعده ها می تواند به جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند.
سلامت مغز: اسیدهای چرب امگا 3 موجود در برخی مغزها مانند گردو و بادام برای سلامت مغز و عملکرد شناختی ضروری هستند. مصرف منظم آجیل با بهبود حافظه، تمرکز و عملکرد کلی شناختی مرتبط است و از این طریق آجیل را به یک رژیم غذایی تقویت کننده مغز تبدیل می کند.
سلامت استخوان: مغزها سرشار از کلسیم، منیزیم و فسفر هستند، مواد معدنی ضروری که نقش مهمی در سلامت و تراکم استخوان دارند. گنجاندن آجیل در رژیم غذایی می تواند به تقویت استخوان ها، کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان و بهبود استحکام و یکپارچگی کلی استخوان کمک کند.
سلامت دستگاه گوارش: آجیل یک منبع عالی از فیبر رژیمی است که با ترویج حرکات منظم روده و جلوگیری از یبوست از سلامت دستگاه گوارش حمایت می کند. محتوای فیبر موجود در آجیل همچنین به حفظ میکروبیوم روده سالم کمک می کند و خطر ابتلا به اختلالات گوارشی مانند دیورتیکولیت و سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.
جذب مواد مغذی: چربی های سالم و ویتامین E موجود در آجیل باعث افزایش جذب ویتامین های محلول در چربی مانند ویتامین های A، D، E و K و همچنین سایر مواد مغذی محلول در چربی مانند بتاکاروتن و لیکوپن می شود. گنجاندن آجیل در وعده های غذایی می تواند به حداکثر رساندن فواید تغذیه ای سایر غذاها و بهبود جذب کلی مواد مغذی کمک کند.
طول عمر: مطالعات قبلی نشان دادهاند که مصرف منظم آجیل با کاهش خطر مرگ ناشی از بیماریهای مزمن مختلف از جمله بیماریهای قلبی عروقی، سرطان و بیماریهای تنفسی مرتبط است. افزودن آجیل به رژیم غذایی ممکن است با ارتقای سلامت و تندرستی کلی به شما کمک کند زندگی طولانی تر و سالم تری داشته باشید.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین