مکمل های مفید برای پیشگیری از سرطان

محققان دریافتند که این مطالعه با سطح بالاتری از امگا -3s از سطح کمتری از روده بزرگ ، معده ، ریه و سایر سرطانهای دستگاه گوارش برخوردار است.
به همین ترتیب ، سطح بالای امگا -3s منجر به کاهش میزان دو سرطان مختلف از جمله مغز ، ملانوما ، مثانه و غیره شد.
Jochn Zhang ، محقق ارشد دانشگاه جورجیا گفت: “این یافته ها نشان می دهد که افراد عادی باید بیشتر به دریافت بیشتر این اسیدهای چرب در رژیم غذایی خود توجه کنند.”
این مطالعه بر اساس داده های بیش از 5 شرکت کننده در پروژه تحقیقاتی بانک BIOS در انگلستان انجام شده است. به عنوان بخشی از این پروژه ، شرکت کنندگان پرسشنامه های رژیم غذایی را پر کردند و سلامت آنها برای ده ها سال مورد بررسی قرار گرفته است.
به گفته محققان ، نزدیک به 5 نفر نوعی سرطان داشتند.
این اسیدهای چرب در ماهی های چرب ، آجیل و روغن پخت و پز یافت می شوند ، اما بسیاری از افراد برای اطمینان از فضل کافی از مکمل های روغن ماهی به مکمل های روغن ماهی می روند.
با این حال ، فواید این اسیدهای چرب کلی نیست. محققان خاطرنشان كردند كه سطح بالای امگا -3 می تواند با خطر سرطان پروستات همراه باشد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین