سلامت خانواده

مواد مغذی مفید برای کاهش التهاب چیست؟

التهاب یک پاسخ ایمنی طبیعی است ، اما وقتی مزمن منجر به بیماری هایی مانند مشکلات قلبی ، اختلالات عصبی و آرتروز شود ، برخی از غذاها دارای خواص ضد التهابی هستند که از سلامت کلی بدن پشتیبانی می کنند ، این مواد مغذی در مرکبات ، آجیل و چای ، التهاب یافت می شود:

ویتامین C.

ویتامین C نوعی آنتی اکسیدان قدرتمند است که رادیکال های آزاد را که باعث التهاب می شوند ، خنثی می کند ، همچنین نقش مهمی در بهبود عملکرد ایمنی و کمک به ترمیم بافت های آسیب دیده دارد. توت فرنگی و سبزیجات برگ دار ویتامین C بسیار زیاد است.

ویتامین E

ویتامین E از بدن در برابر آسیب اکسید کننده پاسخ های التهابی را محافظت و تنظیم می کند. آجیل ، دانه ، اسفناج و اووکادو این منابع عالی ویتامین E است که برای بدن بسیار مفید است و التهاب را کاهش می دهد.

چند قطبی

پلی فنول ها ترکیبات گیاهی با آنتی اکسیدان قوی و ضد التهاب ، انواع توت ها ، شکلات تلخ ، چای سبز و روغن زیتون حاوی مقدار زیادی هستند فنول این امر به کنترل التهاب کمک می کند ، و همچنین پلی فنول ها از سلامت روده پشتیبانی می کنند و نقش مهمی در بهبود عملکرد ایمنی و کنترل التهاب دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا