مواد غذایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن

احمد اسماعیلزاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، به اهمیت تغذیه در کاهش استرس و بهبود سلامت روانی اشاره کرد و گفت: “ترکیب میوه ها ، سبزیجات و غذاهای سبزیجات به دلیل ترکیبات مفید آن ، می تواند استرس و کنترل را کاهش دهد.
وی گفت: “تقویت سیستم ایمنی بدن ، استفاده از آنتی اکسیدان ها در میوه ها ، سبزیجات و حبوبات ، کاهش نمک ، قند و چربی مضر ضروری است.” هرچه این مواد را کمتر مصرف کنیم ، سیستم ایمنی بدن را که خواهیم داشت قوی تر می کنیم.
تغذیه مناسب
وی گفت: “نوشیدن مایعات و آب برای اولویت بندی کافی است.” مصرف میوه و سبزیجات به دلیل آنتی اکسیدان های فراوان ، ماهی به دلیل امگا -3 ، حبوبات و حداقل 1 تا 2 واحد لبنیات توصیه می شود.
مدیر کل دفتر وزارت بهداشت گفت: “افرادی که به دلیل مصرف بیش از حد قهوه و شکلات به دنبال افزایش انرژی هستند ، باید انواع رژیم های غذایی از جمله میوه ، سبزیجات ، حبوبات ، غلات ، پروتئین ها و لبنیات را داشته باشند.” انجمن تغذیه. همچنین ، کاهش تدریجی وزن و مواد مغذی مورد نیاز بدن از طریق تغذیه سالم می تواند خستگی را کاهش دهد. اگر به احساس تغذیه ادامه دهید ، کمبودهای تغذیه ای و مکمل های لازم لازم است.