سلامت خانواده

مهمترین دلایل ریزش مو

به گزارش خبرآنلاین، ریزش مو این روزها یکی از مهم ترین دغدغه های خانم ها و آقایان است که برای رفع آن به متخصصان زیادی مراجعه می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت: ریزش مو معمولاً هنگام شانه کردن مو، حمام کردن، خوابیدن، کمبود ویتامین و … اتفاق می افتد که در صورت شدید بودن باعث نگرانی می شود و در این صورت برای افرادی که دچار این مشکل هستند لازم است. مشکل آنها می توانند مشکل را در اسرع وقت حل کنند.

به یاد داشته باشید که ریزش تا 100 تار مو در روز کاملا طبیعی است.

ریزش مو در بین مردان بیشتر از زنان است. اما نباید از این نکته غافل شد که ریزش مو در خانم ها بسیار شایع است چرا که گفته می شود تقریبا 37 درصد از خانم های زیر 50 سال دچار ریزش مو هستند.

کارشناسان مدعی هستند که عوامل ژنتیکی و هورمونی در ریزش مو موثر است که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.

عوامل ژنتیکی: برخی افراد دارای سابقه ریزش مو و طاسی در بین اعضای خانواده مانند پدر، دایی، دایی یا دیگران هستند که ممکن است در شما شایع تر باشد. بنابراین، به یاد داشته باشید که در مورد سابقه خانوادگی ریزش مو با متخصصین پوست و مو یا مشاوران پزشکی مشورت کنید.

عوامل هورمونی: تستوسترون و دی هیدروتستوسترون هم در مردان و هم در زنان یافت می شود، اما سطح آنها در مردان بیشتر است. اگر این هورمون ها به هر میزان در بدن افراد افزایش یابد، باید گفت که ریزش مو به همان نسبت در بین خانم ها یا آقایان دیده می شود. بر این اساس آزمایش خون یکی از مهم ترین دلایلی است که پزشکان برای بررسی ریزش مو به مراجعه کنندگان توصیه می کنند.

متخصصان تغذیه ادعا می کنند که گاهی ریزش مو به دلیل کمبود مواد مغذی در بدن اتفاق می افتد که در این صورت لازم است افراد با الگوبرداری از تغذیه مناسب این مشکل را حل کنند و در صورت عدم بهبود، روش های درمانی دیگر را شروع کنند.

همچنین لازم به ذکر است که ریزش ناگهانی مو در افراد نشانه کم کاری تیروئید است که می تواند باعث بروز عوامل دیگری مانند: ضعف و خستگی، چاقی و پف کردگی شود. صورت، کندی حرکات و رفلکس ها و خشکی پوست نیز رخ خواهد داد. اگر پزشک به این بیماری مشکوک باشد، انجام آزمایش خون به تشخیص بیماری در بدن شما کمک می کند.

عوامل مختلفی در ریزش مو موثر است که وراثت یکی از اولویت های آن است. از دیگر علل ریزش مو می توان به کم خونی، استرس، عفونت ها، سرطان های داخلی، مشکلات هورمونی مانند کیست تخمدان در زنان، کم کاری تیروئید، کاهش فریتین سرم و ریزش فیزیولوژیکی پس از زایمان، قطع داروهای ضد بارداری خوراکی، داروهای شیمی درمانی یا داروها اشاره کرد. روانپزشکی مانند والپروات سدیم، داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین و رادیوتراپی نشان داده شده است.

همچنین در پایان به یاد داشته باشید که کم خونی نیز می تواند باعث ریزش مو شود. بنابراین برای رفع این مشکل باید از مکمل های آهن در کنار ویتامین C استفاده کنید.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا