سلامت خانواده

مهمترین اولویت وزارت بهداشت در پس از جنگ – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار MEHR ، شرایط این کشور از وضعیت بحرانی خارج شده است و زندگی به حالت عادی خود بازگردانده می شود و به نظر می رسد که باید به اولویت های فعلی و از پیش تعریف شده برگردد.

وزارت بهداشت مهمترین اولویت برنامه های بهداشتی ، اجرای برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع را تعریف کرده است که به نظر می رسد به تنظیمات قبل از جنگ بازگردانده شده و روند اجرای برنامه را با سرعت بیشتری دنبال می کند.

وزیر بهداشت ، محمد رضا زافارگندی ، در هشتمین جلسه کارمندان اجرایی پزشکی و مراجعه به خانواده ، که قبل از شروع شرایط بحرانی اخیر برگزار شد ، گفت: هدف اول و اصلی اجرای برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع فراهم کردن دسترسی عادلانه به همه افراد ، به ویژه نیازمندان بود و گفت که این طرح باید برای جلوگیری از منابع انجام شود.

وی افزود: دیدگاه ما این است که همه افراد ، به ویژه محروم و نیازمند از مسیر پزشکی و پزشکی خانواده ، می توانند از مراقبت های بهداشتی بهره مند شوند و می توانند بدون تحمیل هزینه های سرسبز ، با خیال راحت خدمات دریافت کنند. “

وزیر بهداشت از اجرای آزمایشی این پروژه در برخی مناطق کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت: “ما قصد نداریم جمعیت کمتر از 6000 در روستاها و شهرها را در روستاها و شهرها تحت پوشش قرار دهیم و اجرای آن را با مناطقی که در آن امکانات ، زیرساخت ها و بازخورد فراهم می شود و در مناطق دیگر قرار می دهد.”

اجرای برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع از این طریق مهم است که در شرایط فعلی ، ما شاهد تبعیض در سیستم بهداشتی کشور هستیم که باعث شده تا امکانات و خدمات بخش بهداشت به درستی در دسترس نباشد.

وزیر بهداشت گفته است که برای موفقیت سیستم ارجاع باید دو اقدام اساسی در دستور کار قرار گیرد. اول ، بهبود عملکرد سیستم ارجاع الکترونیکی و دوم ، تأمین بودجه پایدار و تقویت اقتصاد بهداشت با استفاده از پرداخت مخلوط ، که نقش مهمی در اطمینان از پرداخت به موقع حقوق و مزایای کارکنان درمان دارد.

Taher Mohabati ، معاون مدیر مدیریت و منابع وزارت بهداشت ، برنامه پزشک خانواده و سیستم ارجاع را به عنوان نمونه ای موفق از مدیریت هزینه در سیستم بهداشت و درمان توصیف کرد و خواستار اجرای تسریع این برنامه در دانشگاه های پزشکی بود.

سید محمد جمالالیا ، عضو کمیسیون بهداشت ماجلیس ، گفت که اجرای برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع برای اصلاح سیستم سلامت مورد تأکید قرار گرفته است و می گوید که هیچ کس شکی ندارد که راه نجات اقتصاد درمانی کشور به درستی اجرای پزشک خانواده است ، اما واقعیت این است که اجرای این طرح نیاز به آماده سازی دقیق ، تجربه و بودجه دارد.

وی با یادآوری اجرای آزمایشی پزشکی و ارجاع خانواده در استان های فارس و مازندران ، وی ادامه داد: “ما باید تمام تجربیات ، بازخورد عمومی و ظرفیت ها را خلاصه کنیم و سپس برای اجرای آن اقدام کنیم ؛ اگر بودجه به موقع تصویب نشود و اجرای آن به دست وزارت بهداشت نیست ، اجرای آن در سطح فعلی رضایت مردم را ارائه نمی دهد.

در همین حال ، رضا زندی ، معاون مدیر درمان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، به برخی از چالش های برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع اشاره کرد و گفت: اندازه گیری بیمه ، هنگام پذیرش و مکاتبات با آمار وزارت بهداشت و مدیریت فناوری اطلاعات در این زمینه ، نیاز به تدوین دستورالعمل های جامع برای ارائه خدمات به بیماران در سطح مراکز بهداشتی و در بیمارستان های سطح 1 و 2 و همچنین ابهام در دستورالعمل های وزارت بهداشت با هدف ارائه تعرفه در ارائه خدمات.

وی خواستار انجام سایر بیمه ها در فرآیند ارجاع مانند تأمین اجتماعی ، نیروهای مسلح و بیماران ملی شد و افزود: اجرای زیرساخت های لازم برای شناسایی ثبت نام بازخورد در سیستم بیمه درمانی ERX ، و بهبود زیرساخت ها و حضور سرورهای مختلف برای پیوندهای سطح یک و برخی از زمان -پیوندهای مربوط به بیمارستان ها.

اکنون ، به نظر می رسد که وزارت بهداشت ، در بازگشت به تنظیمات قبل از جنگ قبل از جنگ ، اجرای برنامه پزشکی خانواده و سیستم ارجاع را قرار داده و در اسرع وقت ، موانع و چالش های پیش روی برنامه ، دسترسی عادلانه به خدمات درمانی را فراهم می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا