منیزیم -غذاهای غنی

به گزارش Isna News Online ، متخصصان تغذیه می گویند بادام یک منبع منیزیم کاملاً شناخته شده است که دارای یک اونس (حدود 2 گرم) در حدود 2 میلی گرم منیزیم است.
همچنین شش غذای دیگر وجود دارد که بادام منیزیم بیشتری دارند و علاوه بر منیزیم حاوی پروتئین ، فیبر ، آنتی اکسیدان و سایر ریز مغذی ها هستند:
اسفناج
اسفناج سرشار از مواد مغذی است که منیزیم تنها یکی از آنهاست. هر اسفناج پخته شده دارای 2 میلی گرم منیزیم است. اسفناج به سلامت استخوان کمک می کند و می تواند فشار خون را به دلیل پتاسیم و نیترات کاهش دهد.
دانه های کدو تنبل
دانه کدو تنبل بسیار سرشار از منیزیم است و تقریباً دو برابر بادام منیزیم دارد ، بنابراین حاوی حدود 2 میلی گرم منیزیم در هر 2 گرم است. این دانه ها همچنین سرشار از پروتئین روی ، آهن و گیاهی به همراه چربی های مفید ، فیبر برای سلامت روده و آنتی اکسیدان های تقویت کننده ایمنی هستند.
quinoa
یک فنجان کینو پخته شده دارای 4 میلی گرم منیزیم است. علاوه بر منیزیم ، این دانه مغذی منبع خوبی از فیبر و پروتئین است و برای سلامت روده و سیستم ایمنی بدن مفید است.
لوبیای سیاه
لوبیای سیاه یک انتخاب عالی برای منیزیم است و هر فنجان پخته شده دارای 4mg منیزیم است. این دانه ها منبع غنی پروتئین ، فیبر و ریز مغذی ها مانند فولات ، منگنز ، آهن ، پتاسیم و ویتامین B2 هستند که به سلامت روده ، قلب و قند خون کمک می کند.
دانه چیا
طبق گفته های مستقل ، دانه های چیا در هر 5 گرم حدود 2 میلی گرم منیزیم دارند و علاوه بر آنتی اکسیدان ها ، اسیدهای چرب امگا -3 و فیبر. چیا اغلب در پودینگ و مخلوط کردن با شیر یا ماست یا جو دوسر استفاده می شود ، اما توجه داشته باشید که اگر فیبر زیادی دارید اگر شروع به استفاده از آن می کنید ، این کار را به تدریج و با مقدار کمی انجام دهید و قبل از غذا خوردن آن را با مایع مخلوط کنید تا از ناراحتی دستگاه گوارش جلوگیری شود.
بذر کتان
هر 2 گرم بذر کتان دارای 2 میلی گرم منیزیم است. علاوه بر منیزیم ، این دانه ها حاوی تیامین و منگنز هستند. تیامین به بهبود خواب کمک می کند و منگنز در سلامت مغز و سیستم ایمنی بدن نقش دارد.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین