مقابله با قاچاق مواد غذایی نیاز به همکاری بین رشته ای دارد

طبق سازمان غذا و دارو ، عبدالعزیم بهار با اشاره به خطرات قاچاق مواد غذایی به کشور ، محصولات غذایی که از منابع غیررسمی وارد کشور می شوند ، تحت فرآیندهای نظارت و آزمایش های کنترل کیفیت قرار نمی گیرند و ممکن است حاوی ترکیبات شیمیایی ، میکروبی یا غیرمجاز و مصرف این محصولات باشد. این می تواند سلامت جامعه را به خطر بیندازد.
وی افزود: سازمان غذا و داروی دائماً در حال نظارت و نظارت بر بازار است و افزود: “از طریق نظارت و همکاری با مدیران ، ما در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات غیر ضمنی جلوگیری کنیم ، اما برای مقابله با همکاری کارآمدتر. با وجود آژانس های نظارتی و اجرایی برای جلوگیری از ورود این محصولات به کشور.
مدیر سازمان غذا و داروی مدیر سازمان غذا و داروی با اشاره به نقش افراد در کاهش مصرف کالاهای قاچاق ، گفت: مصرف کنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی ، به مجوزهای بهداشتی ، اصالت و تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو و تأیید توجه کنند. اگر محصولات مشکوک را می بینید ، افراد می توانند از طریق سیستم های نظارتی به سازمان اطلاع دهند تا به طور قانونی با متخلفین برخورد کنند.
وی خاطرنشان کرد: سازمان غذا و داروی در حال افزایش نظارت است و با سایر دستگاه های مرتبط در تعامل است تا راهکارهای اجرای مناسب برای کاهش قاچاق و تهیه غذای غیر استاندارد ارائه شود.