معجزه این لبنیات برای سلامت روده

بیشتر ما پنیر را فقط یکی از اعضای محبوب جدول ما می شناسیم. ماده ای که طعم غذای ما را تکمیل می کند و لذت بخش است.
فارس در یک خبرنامه نوشت: اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که دنیای علمی فوق العاده ای در پشت این طعم دلپذیر چیست؟ در همین راستا ، ما با دکتر مریم کلاهدوز ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور صحبت کردیم.
معنای تفسیری که پنیر تعدیل میکروبیوم است چیست؟
پنیر فقط یک خوشمزه ساده نیست. در حقیقت ، دنیای میکروب های مفید ، به ویژه باکتری های اسید لاکتیک ، در پنیر وجود دارد.
این باکتری ها نقش مهمی در فرآیند تخمیر پنیر دارند و وقتی پنیر مصرف می کنیم ، این باکتری های دوست داشتنی به طور موقت وارد سیستم گوارشی ما ، روده می شوند.
نقش آنها به عنوان تعدیل کننده میکروبیوم به این معنی است که آنها به تعادل جمعیت میکروب ها در روده کمک می کنند. این تعادل برای سلامت کلی بدن ، از جمله سلامت روده و متابولیسم بسیار مهم است.
آیا این بدان معنی است که پنیر به طور مستقیم بر سلامت روده ما تأثیر می گذارد؟
روده ما یک اکوسیستم بسیار پیچیده است و رژیم غذایی نقش مهمی در شکل دادن به آن دارد. غذاهای مکرر ، مانند پنیر ، به عنوان وسیله ای عمل می کنند که این میکروب های مفید را به روده منتقل می کند و به آنها در تولید مثل کمک می کند.
این باکتری های مفید می توانند فواید زیادی داشته باشند. به عنوان مثال ، آنها می توانند در مهار رشد باکتریهای مضر (عوامل بیماری زا) ، تولید ترکیبات بیولوژیکی که برای بدن مفید هستند و همچنین تنظیم عملکرد سلولهای دیواره روده نقش دارند.
ما متوجه شده ایم که باکتری های موجود در پنیر ، پس از ورود به محیط روده ، توانایی فوق العاده ای برای تغییر بیان ژن خود دارند. به عبارت ساده ، آنها می توانند برنامه ریزی خود را برای سازگاری با محیط جدید تغییر دهند.
نتیجه این تغییر افزایش چشمگیر توانایی آنها در تولید آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها پس از رسیدن به روده است. این یک فرایند تنظیم شده است که قبلاً در مطالعات غذاهای تخمیر شده مورد توجه کمتری قرار گرفته است ، نشان می دهد که پنیر می تواند به طور فعال در غنی سازی مواد مغذی نقش داشته باشد.
توصیه شما به عنوان یک متخصص تغذیه برای مخاطب چیست؟ آیا آنها باید مصرف پنیر را افزایش دهند؟
توصیه های کلی ما همیشه مبتنی بر تعادل و تنوع در رژیم غذایی است. پنیر به دلیل این مزایای علمی که در مورد آنها بحث کردیم ، می تواند بخش بسیار ارزشمندی از یک رژیم غذایی سالم باشد.
اما خوردن پنیر متعادل و سایر غذاهای مفید مهم است. مصرف بیش از حد هر غذایی ، حتی مفیدترین ، توصیه نمی شود. نکته مهم این است که بدانید پنیر بیش از یک لذت است ، یک داروی طبیعی بالقوه برای سلامت و متابولیسم روده ما.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین