معجزه این سبزی برای بهبود عملکرد هضم

کرفس یکی از سبزیجات کم کالری است که معمولاً در رژیم های غذایی لاغر یافت می شود و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. در این مقاله در مورد فواید خوردن کرفس بحث خواهیم کرد.
بورنا در بیانیه ای نوشت: “کرفس یکی از سبزیجات کم کالری است که معمولاً در رژیم های لاغری یافت می شود.” البته تغذیه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. مصرف کرفس به مقابله با التهاب بدن کمک می کند و همچنین به هضم و کنترل وزن کمک می کند.
علاوه بر اضافه کردن انواع غذاهای موجود در ترکیب سالاد ، می توان از کرفس نیز استفاده کرد. در ادامه ، ما در مورد فواید خوردن این سبزی ، که عبارتند از:
1. ضد تشنج
کرفس منبع غنی ویتامین K است که نقش اساسی در انعقاد خون دارد. یک فنجان کرفس خرد شده می تواند 5 ٪ از نیاز روزانه این ویتامین را برآورده کند.
2. محافظت از قلب
کرفس یکی از سبزیجات است که از سلامت قلبی عروقی محافظت می کند. این اثر به دلیل تنظیم فشار خون به دلیل مقدار زیادی پتاسیم است. خوردن کرفس همچنین سطح کلسترول خون را کاهش می دهد زیرا الیاف آن بر دفع کلسترول از روده ها تأثیر می گذارد و از ورود کلسترول به خون جلوگیری می کند.
1. ضد التهاب طبیعی
آنتی اکسیدان های کرفس در کاهش التهاب بدن نقش دارند. بنابراین ، توصیه می شود که کرفس برای بهبود التهاب ناشی از نقرس و آرتروز در رژیم غذایی قرار گیرد. علاوه بر این ، فلاونوئیدهای موجود در کرفس از عضلات و بافت های همبند محافظت و تقویت می شوند.
1. هضم بهبود یافته
در گذشته ، مردم از خواص کرفس برای مقابله با اسیدیته معده استفاده می کردند. در حقیقت ، کرفس تأثیرات زیادی در دستگاه گوارش از جمله بهبود یبوست تحت تأثیر بسیاری از الیاف دارد.
خوردن کرفس ترشح بزاق و آب گوارش را تحریک می کند و عملکرد هضم را در افرادی که هضم آهسته یا بی اشتهایی دارند ، تسهیل می کند. همچنین ، به نظر می رسد کرفس باعث تقویت مخاط معده و جلوگیری از زخم دستگاه گوارش می شود.
1. کف
کرفس یکی از بهترین منابع ویتامین C است. این یک اثر آنتی اکسیدانی قوی دارد و جذب آهن همچنین سنتز کلاژن را تسهیل می کند و عملکرد ایمنی را تقویت می کند.
یکی دیگر از ویتامین های موجود در کرفس ویتامین B یا فولات است که برای زنان باردار در سه ماه اول بارداری برای جلوگیری از ناهنجاری های عصبی جنین ضروری است.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین