معامله با داروخانه های توهین آمیز در جنگ اخیر از کجا آمده است؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

به گفته خبرنگار MEHR ، در روزهایی که ما یک جنگ شش روزه داشتیم ، یکی از موضوعات مهم در زمینه بهداشت ، تهیه مواد مخدر ، پودر شیر و تجهیزات پزشکی مصرف شده است. در این میان ، سازمان غذا و داروی ، به عنوان تنظیم کننده ، وظیفه تسهیل دسترسی به افراد و بیماران به محصولات بهداشتی را تسهیل می کند.
داروخانه ها به عنوان آخرین حلقه تأمین و زنجیره تأمین شیر شناخته می شوند و اگر این مؤسسات در خدمت به افراد مشکل داشته باشند ، وضعیت دسترسی نیز مختل می شود و در نتیجه ، افراد و بیماران در چنین شرایطی آسیب می بینند. بنابراین ، داروخانه ها همیشه تحت ذره بین دانشگاه های پزشکی قرار دارند.
در شرایط خاص و بحرانی ، مانند جنگ 6 روزه ، در همان زمان حالا که شاهدان خدمت ما در حال تهیه داروخانه ها به افراد و بیماران بودیم ، اما تعداد کمی از داروخانه ها ، بدون دریافت مجوز از سازمان غذا و دارو ، متوقف و بسته شدند. بنابراین این وضعیت در تهران نسبت به سایر شهرهای کشور مشهود بود.
سازمان غذا و داروی گزارش داد که بسته شدن 5 ٪ داروخانه های تهران برای مقابله با تخلفات بود. با این حال ، هنوز هیچ خروجی از گزارش سازمان غذا و دارو منتشر نشده است.
حسین علی شهریری ، رئیس کمیسیون بهداشت ماجلیس ، گفت ؛ داروخانه هایی که در بحران اخیر به عموم مردم خدمت کرده اند ، باید مورد حمایت و تشویق قرار بگیرند و با داروخانه هایی که خودسرانه و بدون داروخانه هستند. اعتبار آنها فعالیت خود را متوقف کرده اند تا از نظر قانونی برخورد شوند.
وی افزود: با اشاره به اعلامیه سازمان غذا و داروی در مورد لزوم ادامه ارائه خدمات دارویی در شرایط بحرانی ، وی افزود: طبق اعلامیه ، در مواقع اضطراری هرگونه مجوز داروخانه بدون بسته شدن بسته می شود. اعتبار این ماده ندارد و باید مانند گذشته خدمات دارویی را به افراد ارائه دهد.
شهریری با تأکید بر اینکه خدمات دارویی در شرایط بحرانی تأکید می کنند نباید بسته شود ، با انتقاد از بسته شدن بدون اعتبار برخی از داروخانه ها در طول جنگ تحمیل شده اخیر گفتند: بر شنیده می شود ، متأسفانه برخی از داروخانه ها ، به ویژه در تهران در طول جنگ 6 روزه ، بدون دریافت اعتبار از سازمان غذا و دارو بسته شده است که این عمل اصلاً این عمل است قابل قبول و منطقی نیست.
در همین حال ، سعید مهرزادی ، رئیس اداره غذا و داروی سازمان غذا و داروی ، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: علیرغم تهدیدهای جدی و شرایط خاص آن زمان ، 1 درصد داروخانه های 24 ساعته انتخاب شده استان تهران و 2 ٪ از داروخانه های 24 ساعته انتخاب شده در استان های دیگر ، آنها به کار خود ادامه دادند و توانستند نیازهای دارویی مردم را برآورده کنند.
وی از مسئولیت داروسازان قدردانی کرد و افزود: “داروخانه های شبانه روزی و انتخاب شده این قوانین به طور مرتب فعال بودند و ارزیابی ها نشان می دهد که خدمات دارویی در سطح سرمایه و سایر استان ها بدون آن بی نظمی ادامه داد.
مهرزی با اشاره به شناسایی برخی از تعطیلی بدون اعتباروی گفت: این پرونده برای بررسی دقیق به کمیسیون ماده 6 ارجاع خواهد شد و در صورت تأیید تخلف ، اقدامات قانونی لازم در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی تأکید کرد که حتی اگر تعداد معدودی از داروخانه ها که در مناطق بحرانی فعالیت می کنند بدون هماهنگی بسته شوند ، آنها تحت تعقیب قانونی قرار می گیرند. گزارش شما می دانید و شکایات مردمی مستند شده است و سازمان غذا و داروی مطابق قوانین عمل می کند.
اکنون ، با یک ماه شرایط جنگ ، انتظار می رود غذا و دارو و کمیسیون ماده 6 ، که در همان سازمان تشکیل شده است ، تخلفات را اعلام می کند تا ما در شرایط خاصی هیچ گونه تخلف از چنین تخلفاتی نداریم.