مصرف پاستیل از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند؟

دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ، در پاسخ به این سؤال درباره “آیا پاستیل ها از پوکی استخوان جلوگیری می کنند؟” گفت که این اعتقاد فاقد شواهد علمی است و پاستیل ها هیچ تاثیری در جلوگیری از پوکی استخوان ندارند.
به گفته وزارت بهداشت ، پاستیل ها عمدتاً از ژلاتین ، قند ، رنگهای مصنوعی و طعم دهنده ها تشکیل شده اند و فاقد سطح کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان ضروری است. بنابراین ، استفاده از آنها هیچ نقشی در جلوگیری از پوکی استخوان ندارد.
همچنین ، به دلیل کالری زیاد و مقدار زیاد قند ، بیش از حد مصرف پاستیل می تواند منجر به اضافه وزن شود. چاقی به عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می شود و ممکن است عوارض این بیماری ها مانند درد و التهاب را تشدید کند.
به طور کلی ، توصیه می شود که کلسیم و ویتامین D- غنی مانند لبنیات کم ، ماهی استخوانی ، سبزیجات برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم برای حفظ سلامت استخوان ، برای حفظ سلامت استخوان توصیه می شود.
پایان پیام/