مصرف نان و برنج در بیماران دیابتی باید قطع شود؟

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، دفتر بهبود تغذیه انجمن بهداشت و درمان در پاسخ به اینکه آیا باید در بیماران دیابتی قطع شود ، مصرف نان و برنج باید قطع شود. نان و برنج از گروه نان و غلات است و حاوی کربوهیدرات است. پس از غذا خوردن ، کربوهیدرات ها بیشترین تأثیر را بر میزان قند خون دارند. بنابراین ، برای کنترل قند خون خوب ، مدیریت کربوهیدرات مورد نیاز است.
مقدار کل کربوهیدرات های دریافت شده در هر وعده غذایی مهم است. مقدار توصیه شده کربوهیدرات در دیابت 130 گرم در روز (50 تا 60 ٪ از کل کالری دریافتی) برای بزرگسالان است که هر واحد نان و برنج حاوی 15 گرم کربوهیدرات است.
هنگامی که دیابت با انسولین تحت درمان قرار می گیرد ، دریافت 40 ٪ تا 55 ٪ کربوهیدرات ها از کل کالری دریافتی و تنظیم سطح انسولین با تعداد کربوهیدرات دقیق منجر به کنترل بهتر قند خون می شود.
بهتر است به جای کربوهیدرات های ساده (شکر و شکر) از کربوهیدراتهای پیچیده مانند نان کامل استفاده کنید تا فیبر و سایر مواد مغذی تهیه شود.
پایان پیام/