سلامت خانواده

مصرف مکمل های روغن ماهی برای این افراد خطرناک است

به گزارش خبرآنلاین، مکمل های روغن ماهی مشتق شده از ماهی های چرب مانند سالمون، ماهی خال مخالی و سالمون اغلب برای اثرات ضدالتهابی به ویژه در افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی (CVD) و مبتلایان به فشار خون بالا و آرتریت استفاده می شود. روماتوئید توصیه می شود.

همشهری در خبری نوشت: ماهی های چرب منبع خوبی از دو اسید چرب امگا 3 یعنی دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) و ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA) هستند که بدن انسان به آن نیاز دارد اما نمی تواند برای خود بسازد.

اگرچه ممکن است برای افراد سالم استفاده از روغن ماهی برای کمک به پیشگیری از بیماری ایده خوبی به نظر برسد، نتایج یک مطالعه بزرگ و طولانی مدت که اخیراً در مجله BMJ Medicine منتشر شده است نشان می دهد که ممکن است اینطور نباشد. محققان دریافتند که استفاده منظم از روغن ماهی ممکن است خطر بیماری قلبی و سکته مغزی را در افراد سالم افزایش دهد.

با این حال، استفاده منظم از این مکمل ها به کاهش سرعت پیشرفت عوارض قلبی عروقی موجود و همچنین کاهش خطر مرگ در افراد مبتلا به این عوارض کمک می کند. برای انجام این تحقیق، محققان اطلاعات 415737 نفر را از سامانه اطلاعات سلامت Biobank جمع آوری کردند. بریتانیا دریافت کرد. بیش از نیمی (55%) از شرکت کنندگان زن بودند و سن آنها بین 40 تا 69 سال بود. اطلاعات جمع‌آوری‌شده در مورد سلامت آزمودنی‌ها شامل استفاده از مکمل‌های روغن ماهی و دریافت رژیم غذایی ماهی‌های چرب و غیر روغنی بود. افراد تا زمان مرگ یا پایان دوره مطالعه در مارس 2021 پیگیری شدند.

حدود یک سوم از شرکت کنندگان، که بیشتر آنها مسن تر، سفیدپوست و زن بودند، گفتند که به طور منظم از مکمل های روغن ماهی استفاده می کردند. در میان افرادی که در ابتدای مطالعه هیچ بیماری قلبی عروقی شناخته شده ای نداشتند، استفاده منظم از مکمل های روغن ماهی با 13 درصد افزایش خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی و 5 درصد افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی همراه بود.

با این حال، آن دسته از مصرف کنندگان معمولی روغن ماهی که در شروع مطالعه دارای عوارض قلبی عروقی بودند، 15 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی به حمله قلبی و 9 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به نارسایی قلبی کشنده بودند. .

دکتر مایکل او. مک‌کینی توضیح داد که اسیدهای چرب امگا 3 موجود در مکمل‌های روغن ماهی به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته‌اند و مشخص شده‌اند که هم اثرات ضد التهابی و هم کاهش چربی دارند.

وی بیان کرد: در افراد مبتلا به عوارض قلبی عروقی، این خواص می تواند پلاک های آترواسکلروتیک و سطح تری گلیسیرید را کاهش داده و عملکرد اندوتلیال را بهبود بخشد و در نتیجه عوارض قلبی عروقی را کاهش دهد.

مک‌کینی خاطرنشان کرد، با این حال، زمانی که مردم از سلامت خوبی برخوردار هستند، وضعیت به این سادگی نیست. وی در این خصوص گفت: فواید بالقوه این قرص ها در دوزهای بالای امگا 3 می تواند خطر خونریزی را در افرادی که خطر بیماری های قلبی عروقی قابل توجهی ندارند افزایش دهد. به گفته مک کینی، مصرف مکمل های روغن ماهی در زمانی که سالم هستید می تواند منجر به تعادل اسیدهای چرب شود که ممکن است به طور ناخواسته خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

سارا بونزا، پزشک خانواده نیز گفت: عامل دیگری که باید در نظر گرفت این است که نتایج برخی مطالعات نشان می دهد که روغن ماهی ممکن است خطر فیبریلاسیون دهلیزی، اختلال ریتم قلب مرتبط با خطر حمله قلبی را در افراد سالم کاهش دهد. افزایش دادن.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا