سلامت خانواده

مصرف لوبیا فشار خون را افزایش می دهد؟

به گفته خبرگزاری IMNA و نقل شده به نظر می رسددفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا لوبیای فشار خون را افزایش می دهد؟ بیشتر لوبیاهای مورد استفاده برای غذای انسان پروتئین بین 2 تا 5 درصد از وزن خشک ، تقریباً دو برابر غلات بیشتر و تقریباً یک سوم گوشت دارند.

سایر اجزای مهم لوبیا ، کربوهیدرات و نشاسته مقاوم و فیبر هستند. افزایش مصرف حبوبات به عنوان یک غذای کامل با هزینه غلات می تواند منجر به افزایش پروتئین و فیبر و تغییر در کربوهیدرات ها شود. علاوه بر این ، جناح های پروتئین یا فیبر از لوبیا مانند سویا ممکن است به عنوان مکمل برای افزایش قابل توجهی پروتئین یا فیبر مصرف شده استفاده شود.

بنابراین ، لوبیا ها بسیار خوب و غنی از فیبر هستند و استفاده از آنها در کاهش فشار خون بالا مؤثر است ، و همچنین مواد معدنی مانند منیزیم ، پتاسیم و کلسیم در حبوبات به کاهش اثرات منفی سدیم بر فشار خون کمک می کند و منجر به کاهش فشار خون می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا