مصرف لبنیات در ایران ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از میانگین جهانی است

Ifdana به نقل از Heshmatullah Razavi ، “با توجه به مشکلات اقتصادی مردم ، یکی از راه های مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات ، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار ، بدون تغییر قیمت آنها است.”
وی گفت ، با اشاره به افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و ویتامین ها ، این محصولات می توانند برخی از خلاء تغذیه ای ناشی از کمبود ویتامین ها و غذاهای خارج از کشور را جبران کنند. خواص می تواند نقش مهمی در ارتقاء سلامت جامعه ، به ویژه برای گروه های حساس مانند کودکان ، افراد مسن و باردار داشته باشد.
رازاوی افزود: مصرف سرانه لبنیات در کشور حدود 2 تا 5 کیلوگرم در سال است ، در حالی که میانگین جهانی به بیش از 5 کیلوگرم می رسد. این تفاوت نگران کننده است و می تواند سلامت عمومی جامعه را در دراز مدت تهدید کند.
وی با اشاره به اهمیت حمایت از مصرف محصولات لبنی با کیفیت و با ارزش و ارزشمند ، علاوه بر حفظ قیمت ، فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه باید تقویت شود تا منجر به تغذیه سالم تر و کاهش مشکلات سلامتی در آینده شود.