سلامت خانواده

مصرف شکر قهوه ای برای افراد دیابتی محدود است – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبدا، بر اساس توضیحات دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف شکر قهوه ای برای افراد دیابتی در مقایسه با شکر سفید هیچ استثنایی ندارد و باید به مقدار محدود مصرف شود.

به طور کلی، هر قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا سفید حاوی حدود 15 گرم کربوهیدرات است. این کربوهیدرات ها ساده هستند و شاخص گلیسمی بالایی دارند و به همین دلیل منجر به افزایش ناگهانی قند خون می شوند. بنابراین توصیه می شود مصرف کربوهیدرات های ساده را تا حد امکان کاهش دهید.

در توضیح تفاوت این دو نوع شکر آمده است که شکر قهوه ای نیز از نیشکر به دست می آید و تنها حاوی مقدار کمی مواد معدنی از جمله کروم است. در برخی مطالعات مشاهده شده است که به دلیل وجود کروم – که به عنوان عامل تحمل گلوکز شناخته می شود – ممکن است قند قهوه ای کمی بهتر از قند سفید در کنترل قند خون عمل کند، اما این تفاوت بسیار ناچیز است و مصرف آزادانه آن برای بیماران دیابتی توصیه نمی شود.

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرده است که بیماران دیابتی باید همیشه انواع قندها را زیر نظر متخصص تغذیه و در چارچوب رژیم غذایی کنترل شده مصرف کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا