بهداشت و درمان

مصرف شکر در کشور فراتر از استاندار جهانی است

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی و یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به مصرف زیاد شکر و مواد قندی در جامعه ایران هشدار داد و گفت: سرانه مصرف شکر در ایران حدود 28 تا 29 کیلوگرم برای هر نفر در سال است که بیش از 50 درصد بالاتر از میانگین جهانی و بیش از دو برابر حد توصیه شده سازمان جهانی بهداشت است.

به گزارش خبرگزاری سلامت، دکتر آزاده امینیان فر، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: بیشتر این قند از طریق نوشیدنی های شیرین، شیرینی ها، کیک ها، بیسکویت ها و سایر فرآورده های صنعتی وارد بدن می شود و مصرف بیش از حد آن ارتباط مستقیمی با مشکلاتی مانند چاقی شکمی، دیابت نوع 2، دیابت نوع 2، پلی دروسی، قند خون دارد. اختلالات و بیماری های قلبی عروقی.

دکتر امینیان فر تصریح کرد: قند نهفته در برخی لبنیات طعم دار، آب میوه های صنعتی، غلات صبحانه و غذاهای فرآوری شده نیز باید مورد توجه قرار گیرد و به جای آب میوه های صنعتی، مصرف میوه های کامل برای بهره مندی از فیبر و کنترل بهتر قند خون توصیه می شود.

به گزارش وبدا، وی به راهکارهای کاهش مصرف شکر اشاره کرد و گفت: کاهش تدریجی مصرف شکر و شیرینی جات، جایگزینی نوشیدنی های شیرین با آب، توجه به برچسب مواد غذایی، استفاده از الیاف طبیعی و خرید هوشمندانه می تواند میل به مصرف شیرینی جات را کاهش دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده محدود از شیرین کننده های مصنوعی یا گیاهی مشکل جدی برای سلامتی ایجاد نمی کند، اما به دلیل مضرات احتمالی در صورت مصرف طولانی مدت باید به تدریج کاهش یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا