مصرف روزانه نخود و کاهش کلسترول

در مصاحبه ای با یک خبرنگار IMNA ، محمد رضا نظار ، با اشاره به مصرف روزانه نخود در کلسترول ، گفت: “طبق یک مطالعه جدید که اخیراً در کنفرانس” تغذیه 2 “در اورلاندو ، ایالات متحده ارائه شده است ، نشان می دهد که مصرف روزانه نخود می تواند به طور چشمگیر سطح کلسترول را کاهش دهد.
وی افزود: “مطالعه 6 هفته ای توسط محققان در انستیتوی فناوری ایلینویز انجام شد و تأثیر مصرف روزانه یک فنجان نخود یا لوبیای سیاه را در 4 بزرگسال با پیش دبلیو بررسی کرد.”
شرکت کنندگان به طور تصادفی به سه گروه تقسیم شدند: گروه نخود ، گروه لوبیا سیاه و گروه کنترل برنج. شرکت کنندگان در هر سه گروه رژیم معمول خود را حفظ کردند.
وی ادامه داد: نمونه های خون در ابتدا ، میانه و پایان دوره برای ارزیابی تغییرات در کلسترول ، التهاب و قند خون گرفته شد.
Observer افزود: طبق این مطالعه ، پس از 2 هفته مصرف روزانه نخود ، سطح کلی کلسترول به طور چشمگیری کاهش یافته و به طور متوسط 0.5 میلی گرم در دسی لیتر به دست آمده است.
این متخصص عفونی گفت: “از دو نوع حبوبات ، فقط نخود ها با کاهش سطح کلسترول همراه بودند و هیچ تغییر قابل توجهی در سطح کلسترول با لوبیای سیاه مشاهده نشده است و به نظر می رسد نخود فرنگی حداقل در کوتاه مدت باعث کاهش التهاب در بدن می شود.”
وی خاطرنشان کرد: پس از شش هفته مصرف نخود ، کاهش قابل توجهی در سطح پروتئین حساس 30 حساس (HS-CRP) مشاهده کرد که این پروتئین یکی از اصلی ترین شاخص های التهاب در بدن است.
در مقابل ، لوبیای سیاه ، اگرچه بر کلسترول تأثیر نمی گذارد ، اما می توانند سطح التهاب را کاهش دهند ، بنابراین یافته ها نشان می دهد که نخود و لوبیای سیاه به دلیل ترکیبات مختلف تغذیه ای ممکن است فواید سلامتی متمایز داشته باشند.