سلامت خانواده

مصرف روزانه نخود و کاهش کلسترول

در مصاحبه ای با یک خبرنگار IMNA ، محمد رضا نظار ، با اشاره به مصرف روزانه نخود در کلسترول ، گفت: “طبق یک مطالعه جدید که اخیراً در کنفرانس” تغذیه 2 “در اورلاندو ، ایالات متحده ارائه شده است ، نشان می دهد که مصرف روزانه نخود می تواند به طور چشمگیر سطح کلسترول را کاهش دهد.

وی افزود: “مطالعه 6 هفته ای توسط محققان در انستیتوی فناوری ایلینویز انجام شد و تأثیر مصرف روزانه یک فنجان نخود یا لوبیای سیاه را در 4 بزرگسال با پیش دبلیو بررسی کرد.”

شرکت کنندگان به طور تصادفی به سه گروه تقسیم شدند: گروه نخود ، گروه لوبیا سیاه و گروه کنترل برنج. شرکت کنندگان در هر سه گروه رژیم معمول خود را حفظ کردند.

وی ادامه داد: نمونه های خون در ابتدا ، میانه و پایان دوره برای ارزیابی تغییرات در کلسترول ، التهاب و قند خون گرفته شد.

Observer افزود: طبق این مطالعه ، پس از 2 هفته مصرف روزانه نخود ، سطح کلی کلسترول به طور چشمگیری کاهش یافته و به طور متوسط ​​0.5 میلی گرم در دسی لیتر به دست آمده است.

این متخصص عفونی گفت: “از دو نوع حبوبات ، فقط نخود ها با کاهش سطح کلسترول همراه بودند و هیچ تغییر قابل توجهی در سطح کلسترول با لوبیای سیاه مشاهده نشده است و به نظر می رسد نخود فرنگی حداقل در کوتاه مدت باعث کاهش التهاب در بدن می شود.”

وی خاطرنشان کرد: پس از شش هفته مصرف نخود ، کاهش قابل توجهی در سطح پروتئین حساس 30 حساس (HS-CRP) مشاهده کرد که این پروتئین یکی از اصلی ترین شاخص های التهاب در بدن است.

در مقابل ، لوبیای سیاه ، اگرچه بر کلسترول تأثیر نمی گذارد ، اما می توانند سطح التهاب را کاهش دهند ، بنابراین یافته ها نشان می دهد که نخود و لوبیای سیاه به دلیل ترکیبات مختلف تغذیه ای ممکن است فواید سلامتی متمایز داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا