سلامت خانواده

مصرف روزانه خرما چه فوایدی دارد؟

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، خرما از میان وعده های سالم و شیرین به شمار می رود که نسبت به اکثر میوه های تازه کالری بیشتری دارد، به طوری که کالری آن به اندازه سایر میوه های خشک مانند انجیر و کشمش است، هرچند که پر کالری که سرشار از فیبر و حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری برای سلامتی است، در ادامه به بررسی فواید مصرف روزانه خرما می‌پردازیم:

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

خرما به دلیل داشتن فیبر محلول بالا به بهبود فرآیند هضم غذا و حرکات منظم روده کمک می کند، مصرف روزانه این ماده غذایی احتمال یبوست را کاهش داده و بدن را سم زدایی می کند.

کاهش خطر ابتلا به بیماری ها

آنتی اکسیدان های متعدد موجود در خرما از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد که باعث بیماری های مختلف می شوند محافظت می کند. به نظر می رسد خرما در مقایسه با سایر میوه های مشابه مانند انجیر و سیب زمینی خشک دارای بالاترین غلظت آنتی اکسیدان است که خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت، آلزایمر و برخی از انواع سرطان را کاهش می دهد و همچنین التهاب را کاهش می دهد.

کنترل دیابت

مصرف روزانه خرما به کاهش قند خون کمک می کند، بنابراین برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 یک ماده غذایی مفید است. همچنین تاریخ به دلیل شاخص قند خون هر چه کمتر باشد، تاثیری بر سطح گلوکز خون ندارد.

بهبود سلامت استخوان

از آنجایی که خرما حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی است که به تقویت سلامت استخوان ها و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان کمک می کند، خرما همچنین حاوی مس، منگنز و سلنیوم است که استخوان ها را قوی تر می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا