مصرف خیار به تنظیم فشار خون کمک میکند
به گزارش گروه سلامت و درمان خبرگزاری سلامت (تابنا)، خیار کالری کمی دارد اما سرشار از مواد مغذی ضروری از جمله ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست. خیار حاوی ویتامین های C و K و پتاسیم، منیزیم و منگنز است که همگی به حفظ سلامت بدن و عملکردهای مختلف آن کمک می کنند.
سرشار از آنتی اکسیدان
خیار سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها، تانن ها و لیگنان ها است که به خنثی کردن رادیکال های آزاد مضر و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند. آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در محافظت از سلول ها در برابر آسیب، کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی دارند. او سرطان و دیابت دارد.
کمک به کاهش وزن
از آنجایی که خیار کالری کمی دارد، می تواند نقش مهمی در برنامه کاهش وزن داشته باشد، به طوری که جایگزین غذاهای شیرین و پر کالری می شود. فیبر موجود در خیار باعث می شود برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید.
فرآیند هضم را بهبود بخشد
مقدار بالای آب و فیبر موجود در خیار برای سلامت دستگاه گوارش مفید است، مصرف این میوه از یبوست جلوگیری می کند، حرکات روده را تنظیم می کند و از عملکرد کلی دستگاه گوارش حمایت می کند و خیار حاوی ترکیبات خاصی است که دستگاه گوارش را تسکین می دهد. به کاهش التهاب و کاهش علائم اختلالات گوارشی مانند نفخ و سوء هاضمه کمک می کند.
سم زدایی بدن
خوردن خیار به پاکسازی بدن و دفع سموم کمک می کند، هیدراته نگه داشتن بدن با خوردن خیار به کبد و کلیه ها کمک می کند تا سموم و مواد زائد بدن را دفع کنند.
تنظیم فشار خون
پتاسیم موجود در خیار نقش مهمی در تنظیم فشار خون دارد، سایر ترکیبات خاص موجود در این میوه مانند کوکوربیتاسین ممکن است در کاهش فشار خون موثر باشد.
خواص ضد التهابی
خیار حاوی ترکیباتی با خواص ضد التهابی است که ممکن است به کاهش التهاب در بدن و کاهش علائم بیماریهای التهابی مانند آرتریت، آسم و بیماریهای خودایمنی کمک کند. مصرف منظم خیار ممکن است به کاهش التهاب کلی و حمایت از سلامت مفاصل کمک کند.