سلامت خانواده

مصرف این نوشیدنی ها منجر به سکته می شود

به گزارش خبرآنلاین، دانشمندان دریافتند که مصرف بیش از حد قند افزوده به ویژه در نوشیدنی های شیرین، خطر سکته مغزی (آنوریسم) و بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

نور نیوز در خبری نوشت: وب سایت مدیکال اکسپرس در گزارشی گزارش داد: سوزان جانزی یکی از اعضای این گروه تحقیقاتی گفت: بارزترین یافته ما وجود رابطه متفاوت بین منابع مختلف قند افزوده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی است. بیماری.

اکثر سازمان های بهداشت عمومی توصیه می کنند برای محافظت از دندان ها و بهبود رژیم غذایی، مصرف قند را محدود کنید. پیش از این، شواهد محدودی در مورد تأثیر مصرف شکر بر بیماری های قلبی عروقی وجود داشت. این بیماری ها عامل اصلی مرگ و میر و بیماری در اروپا هستند و تغییر رژیم غذایی راهی نسبتا آسان برای کاهش خطر ابتلا به آن است.

دانشمندان دانشگاه لوند در سوئیس می‌خواستند دریابند که آیا مصرف شکر بر خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی تأثیر می‌گذارد و آیا مصرف انواع مختلف قند این خطرات را تغییر می‌دهد یا خیر.

آنها دریافتند که مصرف نوشیدنی های شیرین برای سلامتی مضرتر از سایر اشکال قند است: مصرف نوشیدنی های شیرین به طور قابل توجهی خطر سکته مغزی ایسکمیک، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و آنوریسم آئورت شکمی را افزایش می دهد. در این میان خوردن گهگاهی غذاهای شیرین چنین تاثیری بر بدن ندارد.

جانزی در توضیح علت این امر گفت: شکر مایع موجود در نوشابه های شیرین در مقایسه با انواع جامد شکر معمولاً سیری کمتری ایجاد می کند و به طور بالقوه منجر به مصرف بیش از حد می شود. علاوه بر این، مردم معمولاً غذاهای شیرین را گهگاه و در محیط‌های اجتماعی یا مناسبت‌های خاص مصرف می‌کنند. اما ممکن است به طور منظم نوشیدنی های شیرین مصرف کنند.

دانشمندان دریافتند که افزایش مصرف شکر بر بیماری های مختلف قلبی عروقی تأثیر می گذارد و خطر نارسایی قلبی را در افرادی که شاخص توده بدنی آنها طبیعی است افزایش می دهد.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا