سلامت خانواده

مصرف این میوه شما را چاق می کند

در این مقاله نگاهی عمیق‌تر به انبه و تأثیر آن بر سلامتی و آشپزی خواهیم داشت تا دریابیم که چرا این میوه تابستانی منحصربه‌فرد در سراسر جهان محبوب است.

انبه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است
به گزارش فارس، انبه به عنوان منبع عالی ویتامین C شناخته می شود، به طوری که 100 گرم آن می تواند 46 درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تامین کند. علاوه بر این، این میوه سرشار از ویتامین‌های A و E، اسیدهای آمینه، فلاونوئیدها، بتاکاروتن و نیاسین است که همگی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند و خاصیت ضد خستگی دارند.

انبه و پیشگیری از سرطان
انبه حاوی پلی فنول ها است که آنتی اکسیدان های قوی هستند و می توانند از بدن در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کنند. تحقیقات نشان داده است که مصرف انبه می تواند رشد سلول های سرطانی را به ویژه در سرطان های پروستات، روده بزرگ و کبد کاهش دهد.

با انبه از سلامت قلب محافظت کنید
فیبرهای گوارشی مانند پکتین موجود در انبه به کاهش کلسترول بد LDL در خون و پتاسیم موجود در آن به تنظیم فشار خون و ریتم قلب کمک می کند. این عوامل با هم به حفظ سلامت قلب و عروق کمک می کنند.

بهبود هضم و سوزش سر دل با انبه
آنزیم های گوارشی موجود در انبه به تجزیه پروتئین ها و بهبود هضم کمک می کنند. علاوه بر این، فیبر بالای موجود در انبه در پیشگیری از یبوست موثر است و به بهبود عملکرد کلی دستگاه گوارش کمک می کند.

تقویت حافظه با مصرف انبه
انبه حاوی اسید گلوتامین است که به تقویت حافظه و تقویت عملکرد مغز کمک می کند. ویتامین B6 و آهن موجود در انبه نیز به بهبود تمرکز و عملکرد شناختی کمک می کند.

افزایش وزن سالم با انبه
برای افرادی که به دنبال افزایش وزن هستند، انبه می تواند یک گزینه عالی باشد. 100 گرم انبه حدود 75 کیلو کالری انرژی دارد و مصرف آن همراه با شیر سرشار از پروتئین می تواند به افزایش وزن و تقویت توده عضلانی کمک کند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا