سلامت خانواده

مصرف این آجیل باعث کاهش وزن می شود ، اما در یک بیماری

بادام یکی از زیباترین آجیل ها با خواص بی شماری است. با این حال ، در رژیم های کاهش وزن کمتر توصیه می شود. آیا این آجیل مانند سایر آجیل مانند بادام و گردو در کاهش وزن نیست که ما عمدتاً در برنامه های رژیم غذایی تغذیه نمی بینیم؟

همشاهری در بیانیه ای نوشت: “بادام هندی می تواند به دلیل مواد مغذی مانند پروتئین ، فیبر و چربی سالم به طور غیرمستقیم به کاهش وزن کمک کند.” هر 2 گرم بادام (حدود یک مشت کوچک) تقریباً 2 کالری انرژی را تأمین می کند و حاوی 2 گرم پروتئین و 2 گرم فیبر است.

پروتئین و فیبر در بادام می توانند احساس سیری را افزایش داده و از پرخوری جلوگیری کنند ، که برای افرادی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند مفید است. با این حال ، بادام کربوهیدرات بیشتری دارند (حدود 2 گرم در هر 2 گرم) و چربی های غیر اشباع کمتری نسبت به آجیل مانند بادام یا گردو دارند. این خصوصیات بادام را به اندازه سایر مغزها در افزایش متابولیسم و ​​کالری ایجاد می کند.

دلیل اینکه تغذیه کننده های بادام کمتر تجویز می شوند این است که نسبت به سایر آجیل ها کربوهیدرات و کالری بیشتری دارد ، چربی های اشباع نشده آن در افزایش متابولیسم و ​​کالری به اندازه بادام یا گردو کمتر مؤثر هستند. به همین دلیل ، متخصصان تغذیه معمولاً بادام را به عنوان گزینه اصلی در رژیم های کاهش وزن توصیه نمی کنند. به جز در مقادیر بسیار محدود و به عنوان بخشی از یک رژیم متعادل.

البته ، این باعث نمی شود که فکر کنید بادام کم است. این آجیل ها سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم ، مس و روی هستند که به بهبود سلامت قلب ، تقویت استخوان ها و پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن کمک می کند. منیزیم در بادام می تواند به تنظیم قند خون و کاهش التهاب در بدن کمک کند که هر دو عامل مهم در مدیریت وزن هستند. همچنین ، آنتی اکسیدان های بادام مانند ویتامین E می توانند به محافظت از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو کمک کنند. بادام هندی منبع خوبی از چربی های سالم است که می تواند به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک کند.

با این حال ، خوردن بادام نیز می تواند معایبی داشته باشد. به خصوص اگر بیش از حد باشد. به دلیل کالری زیاد (تقریباً 2 کالری در هر 2 گرم) ، به راحتی می تواند منجر به افزایش وزن شود. به خصوص اگر جایگزین غذاهای کم کالری نشود. همچنین ، بادام حاوی مقدار قابل توجهی اگزالات است که در برخی افراد ممکن است خطر سنگ کلیه را افزایش دهد. مصرف بادام شور یا سرخ شده همچنین می تواند منجر به افزایش فشار خون و احتباس آب در بدن شود که برای مشکلات اضافه وزن یا قلبی مضر است. علاوه بر این ، برخی از افراد ممکن است به بادام حساسیت داشته باشند ، که می تواند علائمی مانند خارش ، تورم یا مشکلات دستگاه گوارش را ایجاد کند.

اگرچه بادام می تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد ، اما بهتر است به دلیل خاصیت غذایی خاص آن ، با احتیاط و در مقادیر محدود (حداکثر 1 تا 2 گرم در روز) مصرف کنید. به خصوص برای افرادی که هدف آنها کاهش وزن است. برای دستیابی به بهترین نتیجه ، توصیه می شود بادام خام و بدون نمک را انتخاب کنید و حتماً یک متخصص تغذیه را شامل شود.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا