بهداشت و درمان

مصرف آنتی بیوتیک در ایران بالاتر از استاندارد جهانی است

مریم تاجابادی ابراهیمی ، پس انداز 5 میلیون دلار با تولید محصولات پروبیوتیکی در کشور ، گفت: “با افزایش تولید محصولات پروبیوتیکی و رقابت در بازارهای بین المللی ، ما باید در این زمینه به 1 میلیارد دلار رسیدیم.”

رئیس ششم کنگره بین المللی پروبیوتیک ها و غذاهای ایران اضافه کرد: با استعداد مصرف کننده ضد زیست شناسی این بالاتر از استاندارد جهان است و بسیاری از بیماران به دلیل استفاده از آن آلوده می شوند. در حالی که مصرف محصولات مربوط به این باعث این عفونت ها می شود.

وی گفت استفاده از محصولات مربوط به مهمترین عامل پیشگیرانه عفونت های ناشی از مصرف ضد زیست شناسی می بینم این کاهش هزینه های بهداشتی است.

تاجابادی ابراهیمی تأکید کرد: با توجه به اینکه جمعیت این کشور به سمت سالمندان حرکت می کند ، خطر برخی از بیماری ها از جمله بیماری های متابولیک ، سکته مغزی و آلزایمر نیز افزایش می یابد ، در حالی که از محصولات پروبیوتیکی برای جلوگیری از این بیماری ها استفاده می شود. است

وی تأکید کرد که افزایش آگاهی مردم از محصولات پروبیوتیکی ضروری است. ، برخی از سرطان ها ، بیماری های قلبی عروقی ، اختلالات رفتاری ، سلامت دهان و دندان و موارد دیگر.

تاجابادی ابراهیمی گفت: “اقتصاد پروبیوتیک به همراه اقتصاد مواد مخدر می تواند میوه های مفیدی برای سلامت جامعه داشته باشد.”

وی ادامه داد: موضوعی که بسیار مورد توجه محصولات پروبیوتیکی قرار می گیرد ، استفاده از آنها در زمینه دامپروری و آبزی پروری با هدف ترویج ایمنی موجودات زنده و مقاومت در برابر انواع ویروس ها ، باکتری ها و انگل ها است.

رئیس انجمن پروبیوتیک ها و غذاهای ایران افزود: “ضروری است که از دام ، مرغ و محصولات آبزی پروری توسط انسان استفاده شود ، زیرا آنها به شیر و غیره اضافه شده اند.

تاجابادی ابراهیمی بر استفاده منطقی از مکمل ها تأکید کرد: مکمل های پروبیوتیکی نیز وجود دارد که افراد می توانند با توجه به نیازهای بدن خود از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به ششمین کنگره بین المللی محصولات و غذاهای پروبیوتیک که در اول مارس تا 3 مارس برگزار شد ، گفت: “ما نگاهی ویژه به بحث های مقاومت در برابر آنتی بیوتیکی با کارشناسان و اساتید کشورهایی مانند استرالیا و چین داریم. به نظر می رسد.

محمود محطداتی ، عضو عضو ، گفت: “پروبیوتیک های کشور پس از سالها تحقیق بازار خوبی در کشور دارند ، اما هنوز به موقعیت اصلی منطقه نرسیده اند زیرا در کشورهای توسعه یافته شناخته شده تر و مصرف می شود.” پروبیوتیک های کشور.

وی افزود: ایران به عنوان تولید کننده محصولات پروبیوتیک با محصولات اروپایی رقابت می کند و قیمت بیشتری دارد و ورود به بازارهای منطقه ای لازم است.

Moqtada'i گفت: اکنون سه ماده اولیه برای محصولات پروبیوتیکی در کشور وجود دارد و علاوه بر تولید داخلی ، آنها می توانند کشورهای منطقه را نیز تحت پوشش قرار دهند.

Vahid Mofid ، عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی ، همچنین گفت: “تعدادی از غذاها (غذاهای غیر مواد غذایی) دارای ارزش غذایی بالایی هستند که برای سلامتی بسیار مفید هستند.

ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک ها و غذاهای ایران افزود: “فرهنگ استفاده از پروبیوتیک ها و غذاهای عجیب و غریب در جامعه ضروری است و باید اطلاعاتی را در مورد مزایای مفید این غذاها گسترش دهد زیرا تحقیقات زیادی در مورد محصولات در آن وجود دارد کشور و ارزش بالایی در کشور.

موفید تأکید کرد: در کنگره امسال 5 مقاله در سخنرانی ها و پوسترها و کارگاه های آموزشی برگزار می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا