سلامت خانواده

مشاهده بهداشت در استفاده از ظروف VASAD – آژانس خبری Mehr | اخبار ایرانی و جهانی

محسن فرهادی ، رئیس مرکز سلامت محیط زیست و کار محیط زیست وزارت بهداشت ، در مورد ظروف مورد استفاده برای توزیع نذر به خبرنگار خبرنگار خبرنامه Mehr گفت: “هر ظروف برای یک استفاده خاص طراحی شده است و باید با توجه به دمای مواد غذایی ، مانند استفاده از ظروف پلی اتیلن شفاف در زیر ظروف موجود در زیر شیشه های مشابه ، آب های سرد برای آب سرد شود.

وی افزود: ظروف یکبار مصرف که دارای مجوز از وزارت بهداشت هستند ، معمولاً توضیحاتی در مورد نوع ماده (مانند پلی اتیلن ، گیاه ، آلومینیوم) ، استفاده مناسب و قابلیت بازیافت دارند. افراد و نمایندگان باید هنگام خرید این موارد را بررسی کنند.

فرهادی گفت: “برای غذاهای گرم ، ظروف آلومینیومی یا ظروف سبزیجات گزینه های خوبی هستند و در صورت مجوز ، این ظروف برای سلامت افراد مشکلی ایجاد نمی کنند ، اما متأسفانه برخی از ظروف غیر مبتلا به تولید شده در کارگاه های غیر رسمی یا کارگاه های یارانه ای به همین ترتیب تولید می شوند.”

غذاهای مصوت ؛ دما ، زمان و ظرف مناسب

وی همچنین در مورد دمای غذا و زمان ذخیره سازی گفت: غذاهای پخته شده روی تابلوها معمولاً با کمی تأخیر توزیع می شوند و این تأخیر باید مدیریت شود ، زیرا اگر غذا بیش از دو ساعت در دمای محیط باقی بماند ، به خصوص در شرایط گرم فعلی ، احتمال آلودگی و فساد زیاد خواهد بود.

فرهادی ادامه داد: مشاهده غذاها باید در یک ظرف مناسب و مطابق با اصول دما حمل شوند و در هوای گرم ، زمان اقامت محیطی در دمای محیط باید کمتر از دو ساعت محدود شود تا از خطر رشد میکروبی جلوگیری شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا