مزایای کیوی چیست؟ – مصون

کیوی دارای ویتامین C ، آنزیم های طبیعی و مواد مغذی زیادی است که به بهبود سلامت پوست کمک می کند ، که از تشکیل کلاژن پشتیبانی می کند ، باعث بهبود کشش پوست می شود و به داشتن پوست جوان تر کمک می کند و تقریباً 2 ٪ از آب کیوی را ایجاد می کند. در اینجا مزایای دیگر کیوی وجود دارد:
از پیری پوست جلوگیری کنید
کیوی سرشار از ویتامین های E و C و آنتی اکسیدان است که پوست را از آسیب رادیکال آزاد محافظت می کند ، این ترکیبات به عنوان یک محافظ طبیعی در برابر عوامل محیطی عمل می کنند و پیری پوست را به تأخیر می اندازند. ویتامین K در کیوی همچنین به بهبود سلامت پوست کمک می کند.
کلسترول خون مضر را کاهش دهید
خوردن روزانه دو تا سه کیوی می تواند سطح کلسترول خون مضر را کاهش دهد ، همچنین از لخته شدن خون جلوگیری کرده و فشار خون را کنترل می کند. کیوی روزانه می تواند به رقیق شدن خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
عملکرد ریه بهبود یافته
کیوی به دلیل مقدار زیاد ویتامین C و آنتی اکسیدان های آن می تواند علائم این بیماری را کنترل کند. آسم با کمک ، نتایج مطالعات نشان می دهد که ویتامین C در KIWI عملکرد ریه را بهبود می بخشد.
بهبود هضم غذا
فیبر کیوی به بهبود هضم کمک می کند ، به ویژه اگر بعد از مصرف وعده های غذایی سنگین حاوی گوشت یا ماهی مصرف شود ، یک فیبر محلول و نامحلول است که از سلامت دستگاه گوارش پشتیبانی می کند.
کنترل وزن
کیوی به دلیل آب زیاد ، کالری کم و فیبر بالا برای کنترل وزن مفید است. فهرست گلیسمی پایین میوه همچنین به تنظیم قند خون کمک می کند ، در حالی که فیبر موجود در آن احساس پر بودن را ایجاد می کند.