مزایای مصرف تعداد انگشت شماری از آجیل روزانه چیست؟

طبق اخبار آنلاین: مطابق تحقیقات اخیر با آجیل روزانه و کاهش خطر افسردگی همراه بوده است. به گفته کارشناسان ، آجیل حاوی مواد مغذی خاصی است که می تواند به بهبود سلامت روان کمک کند. این تحقیق نشان می دهد که خوردن تعداد انگشت شماری از آجیل (2 گرم) در روز با کاهش 5 ٪ افسردگی همراه است.
یک وعده غذایی آجیل می تواند شامل موارد زیر باشد: 1 گردو ، 2 بادام ، 2 پسته و 2 بادام.
در سالهای اخیر ، تحقیقات زیادی بر تأثیر عمیق عادات رژیم غذایی ما بر ذهن و سلامت روان تأکید کرده است. یکی از برجسته ترین نکات مربوط به ارتباط قوی بین روده و مغز و نقش اصلی تغذیه در سلامت روان را برجسته می کند.
به گفته محققان ، افرادی که در رژیم غذایی خود آجیل بیشتری می خورند نیز ممکن است از سایر رفتارهای سالم جلوتر باشند و عادت هایی مانند ورزش و سلامت خواب را در نظر بگیرند. برای آنها طبیعی است که خطر اختلالات خلقی را کاهش دهند.
کدام یک از اجزای آجیل به کاهش خطر افسردگی کمک می کند؟
نتایج نشان می دهد که مواد مغذی موجود در انواع آجیل می تواند به بدن کمک کند تا استرس را بهتر کند ، سلامت روده را بهبود بخشد و سلامت مغز را تقویت کند. بنابراین ، خوردن آجیل می تواند یک استراتژی رژیم غذایی مفید برای جلوگیری و مدیریت افسردگی باشد.
به عنوان مثال:
گردو
گردو به دلیل محتوای بالای امگا -3 شناخته شده است. امگا -3 ، که برای عملکرد و رشد مغز ضروری است ، دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است و به طور بالقوه خطر افسردگی را کاهش می دهد. استفاده منظم از گردو می تواند با تأثیرگذاری بر ایجاد و عملکرد انتقال دهنده های عصبی تنظیم کننده خلق و خو ، مانند سروتونین و دوپامین ، به بهبود خلق و خو و کاهش علائم افسردگی کمک کند.
همچنین ، یک مطالعه در سال 3 نشان داد که مکمل های امگا -3 با بهبود قابل توجهی در علائم افسردگی در افراد مبتلا به افسردگی خفیف تا متوسط همراه است.
بادام
بادام به دلیل محتوای بالای تریپتوفان و پتانسیل آنها در کاهش علائم افسردگی بسیار مورد توجه قرار می گیرد. تریپتوفان یک اسید آمینه است که به عنوان یک پیشرو قبل از سورتونین عمل می کند و می تواند خلق و خوی را بهبود بخشد ، به طور بالقوه میزان افسردگی را کاهش می دهد و همچنین به تنظیم خواب کمک می کند. تحقیقات نشان می دهد که اثرات ضد افسردگی تریپتوفان ممکن است به دلیل تأثیر مثبت آن بر التهاب عصبی ، استرس مزمن و اختلال در تنظیم میکروبیوم روده باشد.
بادام و اسیدهای فنولیک
بادام سرشار از اسیدهای شفاهی است. در مطالعات اخیر ، امیدوار کننده منجر به کاهش رفتارهای شبه دفع می شود. آجیل های دیگر با این ترکیبات شامل گردو و پسته است. این ترکیبات می توانند بر سیستم ها و عملکردهای مختلف بدن ، از جمله تعادل سطح استرس ، کمک به تشکیل سلول های عصبی و تأثیر مثبت بر سلامت روده تأثیر بگذارند. همه آنها عوامل اساسی برای سلامت روان هستند.
سایر مواد مغذی موجود در آجیل
ویتامین اشمیه: این یک آنتی اکسیدان است که می تواند به محافظت از سلولهای مغزی در برابر استرس اکسیداتیو کمک کند.
منیزیم: این ماده معدنی است که به عملکرد فرستنده های عصبی کمک می کند و به تنظیم روحیه کمک می کند.
استرس اکسیداتیو و کمبود منیزیم در ایجاد اختلالات خلقی از جمله افسردگی نقش دارند.
به صورت مجزا و چند چربی اشباع نشده: مطمئناً منابع چربی برای حفظ ادغام ساختاری سلولهای مغزی و حمایت از رابطه سلولهای عصبی ضروری هستند.
فیبر غذایی: به تقویت میکروبوم روده کمک می کند. آجیل علاوه بر فیبر بالا ، دارای شاخص گلیسمی پایین تر است. این بدان معنی است که به سرعت میزان قند خون را افزایش نمی دهد. پایداری سطح قند خون با تنظیم بهتر خلق و خوی همراه است و خطر علائم افسردگی را کاهش می دهد.
منبع: Healthline
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین