مزایای شگفت انگیز مصرف کدو تنبل کدو حلوایی که نمی دانستید

کدو تنبل یک گیاهی مغذی سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. این سبزی حاوی ویتامین های A و C ، پتاسیم و بتا -کاروتن است و برای سلامت بدن فواید زیادی دارد. از جمله حمایت از قلب و پوست ، تقویت سیستم ایمنی بدن و موارد دیگر.
1. محافظت از سرطان
Health News در یک خبرنامه نوشت: کدو تنبل به دلیل ویتامین ها و آنتی اکسیدان های بتا -کاروتن می تواند در برابر سرطان محافظت کند. یک مطالعه نشان داد که مصرف بتا -کاروتن و ویتامین A بیشتر با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد غیر سینما همراه است.
همچنین ، ویتامین C در این سبزی ممکن است به محافظت از بدن در برابر سرطان کمک کند. تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است که ترکیبات موجود در کدو تنبل می توانند خطر ابتلا به سرطانهای پستان ، ملانوما و لومیا را کاهش دهند ، اگرچه به تحقیقات بیشتر در انسانی نیاز است.
2. پشتیبانی از سلامت قلب
سبزیجات زرد و نارنجی مانند کدو تنبل به دلیل ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و فیبر برای سلامت قلب مفید هستند. یک مطالعه نشان داد که مصرف روزانه این سبزیجات با کاهش 5 درصدی مرگ ناشی از بیماری قلبی همراه است.
1. سلامتی پوست را حفظ کنید
ویتامین C برای سلامت پوست ضروری است و در تولید کلاژن نقش دارد که باعث صاف ، سفت و سخت و الاستیک می شود. بدون کلاژن ممکن است پوست نازک و تاشو به نظر برسد. علاوه بر این ، ویتامین C به محافظت از پوست در برابر اشعه مضر خورشید کمک می کند و لکه های پوست را کاهش می دهد.
1. بهبود سلامت چشم
بتا -کاروتن ، ویتامین C و ویتامین E در کدو تنبل برای چشم ها مفید هستند. برخی از مطالعات نشان می دهد که این مواد می توانند از دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن جلوگیری کنند. مصرف بیشتر ویتامین C همچنین با کاهش خطر آب مروارید همراه است.
1. تقویت سیستم ایمنی بدن
ویتامین های A ، C و E در کدو می توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند. ویتامین C ، به عنوان یک آنتی اکسیدان ، سلول ها را از آسیب محافظت می کند و عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. برخی از مطالعات نشان می دهد که ویتامین C ممکن است مدت زمان سرما را کاهش دهد.
1. به هضم کمک کنید
فیبر موجود در کدو تنبل به یبوست کمک می کند و از یبوست جلوگیری می کند. مطالعات نشان می دهد که یک رژیم غذایی با فیبری بالا می تواند خطر ابتلا به سرطان ، دیابت ، چاقی و سایر بیماری های مزمن را کاهش دهد. آنتی اکسیدان ها همچنین به کاهش التهاب و بهبود سلامت کلی دستگاه گوارش کمک می کنند.
1. به کنترل وزن کمک کنید
فیبر کدو تنبل احساس سیری طولانی تر می کند و به کاهش وزن کمک می کند. یک مطالعه نشان داد افرادی که رژیم غذایی بالایی دارند نسبت به افرادی که رژیم های غذایی کم فیبر دارند ، وزن بیشتری از دست می دهند. علاوه بر این ، شاخص فیبر مواد غذایی را کاهش داده و قند خون را کند می کند.
1. تأمین آب بدن
کدو تنبل آب زیادی دارد که به افزایش میزان آب مصرف شده روزانه کمک می کند. مصرف آب کافی برای عملکرد مناسب بدن ضروری است و بافت های هیدراته می توانند مواد مغذی را بهتر جذب کنند. ماندن به دفع سموم ، نگه داشتن مفاصل و حفظ سلامت پوست کمک می کند.
ارزش غذایی کدو تنبل (برای یک فنجان)
-
کالری: 1
-
فیبر: 1.5 گرم
-
پروتئین: 1.5 گرم
-
ویتامین E: 1 میلی گرم
-
ویتامین C: 1 میلی گرم
-
پتاسیم: 1 میلی گرم
-
بتا کاروتن: 2.5 میکروگرم
چگونه می توان کدو تنبل را به رژیم غذایی خود اضافه کرد؟
-
شیرده و درون سوپ های خامه ای بریزید
-
برای کدو تنبل کباب شده به سالادهای خود اضافه کنید
-
از پوره کدو تنبل روی کیک و شیرینی استفاده کنید
-
پوره کدو تنبل را به سس های مورد علاقه خود اضافه کنید
-
کدو را در کاسه های برنج ، بوریتو یا املت بریزید
خطرات احتیاطی
کدو تنبل معمولاً برای اکثر افراد بی خطر است ، اما مصرف زیاد به دلیل فیبر زیاد ممکن است باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش شود. اگر به کدو تنبل یا سبزیجات مانند کدو تنبل یا کدو سبز حساسیت دارید ، بهتر است از خوردن غذا خودداری کنید.
223217
منبع:خبرآنلاین