سلامت خانواده

مزایای شگفت انگیز خیار برای سلامتی

خیار یکی از بهترین منابع پتاسیم است. هر 2 گرم پتاسیم 2 میلی گرم پتاسیم دارد. پتاسیم موجود در خون اثرات سدیم را خنثی می کند و به حفظ تعادل الکترولیت کمک می کند. علاوه بر این ، خیار همچنین در تنظیم فشار خون مفید است.

هشت مورد از مزایایی که بدن از مصرف خیار سود می برد وجود دارد:

2) حفظ سلامت استخوان

خیار یک میوه کم و غنی از مواد مغذی است. طبق تحقیقات ، خیار از ویتامین K بسیار بالایی است که به ساخت و تقویت استخوان های قوی و سالم کمک می کند.

علاوه بر این ، خیار سرشار از سیلیس است ، این یک عنصر اساسی است که به ایجاد بافت های قوی و سالم در عضلات ، رباط ها ، تاندون ها ، غضروف و استخوان کمک می کند.

2) بوی ناخوشایند دهان را بردارید

خیار می تواند بوی بد را از طریق آب ، فیبر و محتوای فتوشیمیایی خود از بین ببرد. خشکی دهان یکی از دلایل مهم بوی بد دهان است. جالب است بدانید که بیش از 5 ٪ از ساختار خیار آب است و این باعث می شود که خیار به یک وعده غذایی آبگریز تبدیل شود. هنگامی که آب بدن کاهش می یابد ، دهان بزاق بزاق کمتری تولید می کند که می تواند منجر به بوی بد دهان شود. خوردن خیار می تواند به هیدراتاسیون دهان و افزایش تولید بزاق کمک کند.

خیار حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی هستند و نقش مثبتی در کاهش باکتریهایی که باعث بوی بد دهان می شوند ایفا می کنند.

2) کاهش فشار خون

خیار می تواند به کاهش فشار خون کمک کند ، زیرا خیار خام تنها 5 میلی گرم سدیم دارد. براساس دستورالعمل های وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده ، رژیم غذایی زیاد سدیم باعث افزایش فشار خون می شود. همچنین افراد مبتلا به فشار خون بالا نباید بیش از 5 میلی گرم سدیم در روز مصرف کنند.

2) از دیابت جلوگیری کنید

خوردن غذاهای کم گلیسمی (GI) برای جلوگیری از دیابت مهم است. هر غذایی از صفر تا 1 متفاوت است. هرچه شاخص قند خون بیشتر باشد ، قند خون فرد بعد از خوردن آن بیشتر می شود. خیار حاوی شاخص گلیسمی 2 است و یک غذای مفید برای بیماران دیابتی است.

خوردن غذاهای GI کم می تواند به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند ، که به نوبه خود خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

2) کاهش وزن

2 گرم خیار حدود 2 کالری مفید است. همچنین یک گرم فیبر ، 1 میلی گرم پتاسیم و مقادیر بسیار کمی کلسیم ، آهن ، منیزیم ، روی ، ویتامین C ، ویتامین های گروه B و 2 میکروگرم ویتامین K. را اضافه می کند. رژیم غذایی در کاهش وزن به طور قابل توجهی مؤثر است.

منبع: Eatthis

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا