مزایای زنجبیل شما کمتر شنیده اید

طبق نتایج ، زنجبیل حاوی انواع مختلفی از ترکیبات است که باعث کاهش التهاب و فشار خون و بهبود سلامت عروق و لیپیدهای خون می شود. به طور کلی ، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که این ادویه به دلیل عملکردهای بیولوژیکی و خصوصیات محافظتی برای قلب می تواند در بهبود بیماری های مختلف قلبی عروقی مؤثر باشد.
چرا زنجبیل این همه مزایای زیادی است؟
ایسنا در یک خبرنامه نوشت: طبق گفته نایدو سوریه ، یک متخصص قلب و عروق و استاد پزشکی در کالج پزشکی نیویورک ، زنجبیل دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند ، عمدتا به دلیل ترکیبات فنولیک ، شوگائول و شوگائول.
ترکیبات فنلی انواع مولکولهای طبیعی موجود در گیاهان است و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی هستند. تحقیقات نشان می دهد که Ginjarrol به طور خاص می تواند التهاب را مهار کند و بدن را از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند. رادیکال های آزاد مولکول های بی ثباتی هستند که سلول ها و DNA را از بین می برند.
به گفته دکتر Mohanna Krishnan Satyamurti ، رئیس گروه پزشکی داخلی در دانشگاه تگزاس کریستین ، شوگاول از Ginjerol مشتق شده و خواص مشابهی دارد. شوگاول همچنین فشار خون و سطح کلسترول را کاهش می دهد – که نشانگرهای اصلی سیستم قلبی عروقی هستند.
تحقیقات بیشتر در مجله Biomolecules همچنین نشان می دهد که زنجبیل تأثیر مثبتی بر خصوصیات پیری در سطح سلولی دارد. این احتمالاً به این دلیل است که زنجبیل یک آنتی اکسیدان طبیعی است که رادیکال های آزاد را که باعث پیری زودرس می شوند ، خنثی می کند. با این حال ، NIDO می گوید تحقیقات بیشتری برای تعیین اثرات قطعی و قطعی زنجبیل بر زندگی و پیری لازم است.
چگونه زنجبیل از سلامت قلبی عروقی محافظت می کند؟
رونته و قلبی از شیکاگو می گوید: “زنجبیل دارای اثر ضد التهابی است و التهاب را در بدن کاهش می دهد و کاهش التهاب رگ های خونی تأثیر مثبتی در بهبود تنظیم فشار خون و جلوگیری از تجمع پلاک در شریان ها دارد.” زنجبیل همچنین خون را رقیق می کند ، در نتیجه از لخته شدن خون جلوگیری می کند و در نهایت خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد.
Satyamurti می گوید مصرف منظم زنجبیل ، تری گلیسیریدها و “کلسترول LDL” به نام “کلسترول بد” ، “کلسترول خوب” یا “HDL” را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد ، که برای سلامتی قلب بسیار مهم است. از آنجا که کلسترول بد زیاد خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.
کاهش سطح تری گلیسیرید سلامت رگ های خونی (اندوتلیوم) را که به عملکرد کلی قلبی عروقی کمک می کند ، بهبود می بخشد.
چگونه از مزایای زنجبیل لذت ببریم؟
Nyido با استناد به تحقیقات در مورد مزایای زنجبیل ، می گوید مصرف روزانه 1 میلی گرم تا 5 گرم توصیه می شود ، اما تأکید می کند که مصرف روزانه را با دوز پایین تر ، 2 میلی گرم در روز نگه می دارید ، زیرا دوز بالاتر می تواند عوارض جانبی دستگاه گوارش مانند درد شکم و تولید گاز داشته باشد.
کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده توصیه می کند که بیش از چهار گرم در روز مصرف نکنید. در بعضی از افراد ، زنجبیل باعث سوزش سر دل یا معده می شود و استفاده منظم در هر دوز برای افراد دارای زخم معده مضر است مگر اینکه این یک توصیه پزشک باشد.
به گفته کارشناسان ، فواید بسیاری از زنجبیل وجود دارد ، و علاوه بر خصوصیات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی و مراقبت های بهداشتی قلب ، در هضم نیز مؤثر است. جینسنگ روده ها را تحریک می کند و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین