سلامت خانواده

مرگ بر اثر مصرف مواد غذایی منجمد/حادثه عجیب در چین

نادیا زکالوند: 4 سال پیش در اخبار منتشر شد که 9 نفر از یک خانواده 12 نفره چینی غذای تهیه شده از ذرت تخمیر شده را که حدود 1 سال در فریزر مانده بود خوردند و خیلی زود دچار حالت تهوع و درد شکم شدند. استفراغ کردند و در کمتر از چند نفر در آن روز مردند.

در بررسی ها مشخص شد که غذاهای مصرفی و همچنین سیستم گوارشی آنها حاوی مقادیر بالایی از اسید بونگکریکیک است. این اسید معمولا در محصولات تخمیر شده ذرت یا نارگیل یافت می شود و در دمای بین ۲۲ تا ۳۳ درجه سانتی گراد تولید می شود.

بنابراین، غذاهای تهیه شده با استفاده از این محصولات باید زمانی مصرف شوند که تازه یا یخ زدایی شده باشند. این اسید اندام های داخلی بدن، کبد، کلیه و مغز را هدف قرار می دهد.

به گفته کارشناسان تغذیه و سلامت، بهتر است محصولاتی که حاوی ذرت یا نارگیل تخمیر شده هستند را هرگز فریز نکنید، اما در صورت منجمد بودن، یخ را در یخچال باز کنید و از قرار دادن این غذاها در هوای آزاد خودداری کنید. البته متخصصان تغذیه معتقدند که هر نوع غذای منجمد را نباید در فضای باز یخ زدایی کرد و بهترین راه این است که آنها را در یخچال قرار دهید.

منبع:

خواندنی

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا