بهداشت و درمان

مردم از کدام سوسیس و کالباس ها استفاده کنند

به گفته Ifdana ، Heshmatullah Razavi Mousavi گفت: مقدار گوشت مورد استفاده در محصولات گوشتی یکی از مهمترین شاخص های کیفیت این محصولات است و باید دقیقاً ، شفاف و قابل خواندن در بسته بندی درج شود.

وی بر لزوم اطلاع رسانی کامل به مصرف کنندگان با اطلاعات مناسب این محصولات تأکید کرد و افزود که درج واقعی درصد گوشت نقش مهمی در انتخاب آگاهانه و تغذیه سالم مردم دارد.

Razavi Mousavi گفت: قرار دادن درصد گوشت در محصولاتی مانند سوسیس و سوسیس یک الزام قانونی است و اطلاعات آن باید در بسته بندی محصول قابل خواندن و شفاف باشد. این تعداد نشان می دهد که از گوشت واقعی در ترکیب محصول چقدر استفاده می شود.

وی افزود: با اشاره به اینكه كیفیت این محصولات به طور مستقیم با میزان گوشت مصرفی مرتبط است ، وی افزود: محصولاتی كه كمتر از 2 ٪ گوشت دارند ، عمدتاً از ترکیباتی مانند آرد ، سویا ، روغن و مواد افزودنی ساخته شده و دارای ارزش غذایی کمتری هستند. محصولاتی که بین 1 تا 2 درصد گوشت دارند از کیفیت متوسط ​​برخوردار هستند و محصولاتی که بیش از 2 ٪ گوشت دارند در صورت تولید توسط واحدهای مجاز و معتبر ، برای پروتئین مناسب تر هستند.

Razavi Mousavi با تأکید بر نقش نظارتی سازمان غذا و داروی ، گفت: گوشت مصرفی در این محصولات باید از قتل عام های مجاز و مصوب تهیه شود. استفاده از تاریخ ها یا خارج از زنجیره مجاز ، یک تخلف است و با واحدهای قانونی برخورد می شود.

وی افزود: همراه با گوشت ، مواد دیگری مانند نیتریت سدیم ، فسفات ، نشاسته و طعم دهنده ها در این محصولات وجود دارد که باید در محدوده مجاز استفاده شود. کارشناسان سازمان غذا و داروی با بازرسی و نمونه برداری دوره ای ، ترکیب ، برچسب و ایمنی این محصولات.

Razavi Mousavi از مردم خواست تا به مواردی مانند درصد گوشت ، مجوزهای تولید ، تاریخ تولید ، شرایط نگهداری و علائم سلامتی معتبر توجه کنند و استفاده از این نوع محصولات گوشتی را برای گروه های حساس مانند کودکان محدود کنند.

به گفته وی ، منابع پروتئینی تازه مانند گوشت ، مرغ ، ماهی ، تخم مرغ و حبوبات هنوز یک انتخاب سالم برای مصرف روزانه است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا