سلامت خانواده

مراقب چربی بدن خود باشید – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشته فزونی رئیس اداره بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن توصیه به هموطنان برای پرهیز از مصرف زیاد روغن و چربی در غذاهای مصرفی، گفت: جامد و نیمه جامد هیدروژنه. روغن ها حاوی اسیدهای چرب مضر هستند. اسیدهای چرب اشباع و ترانس) که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان ها را افزایش می دهند.

وی با اشاره به خطر انسداد رگ های خونی و بروز بیماری های قلبی به دلیل مصرف مواد غذایی حاوی چربی ترانس، خاطرنشان کرد: طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت، بزرگسالان باید مصرف چربی های ترانس را به کمتر از یک درصد محدود کنند. از کل انرژی دریافتی روزانه

فزونی افزود: شهروندان با توجه به برچسب تغذیه، غذاهای بدون چربی ترانس یا چربی ترانس بسیار کم را انتخاب کنند.

به گفته وی، شکلات، انواع بیسکویت، کیک، کلوچه، شیرینی، دوناتترقه، کوکیپنیر پیتزا از نوع تاپینگ (نوعی چربی ساخته شده از روغن)، برخی روغن ها و چیپس های نیمه جامد حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند.

وی افزود: برخی غذاها مانند لبنیات پرچرب و گوشت قرمز به طور طبیعی حاوی این نوع اسیدهای چرب هستند.

رئیس گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یادآوری اینکه همه روغن ها باید کم مصرف شوند، روغن کانولا را روغن مناسبی برای پخت و پز معرفی کرد و در عین حال یادآور شد: در صورت تمایل به سرخ کردن مقدار کمی روغن مخصوص سرخ کردنی باید برای غذا استفاده شود و غذا با حرارت کم سرخ شود. همچنین از غوطه Veri از خوردن مقادیر زیاد روغن و حرارت دادن بیش از حد روغن باید خودداری شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا