مراقب سمی کنسرو غذای کنسرو شده – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، محمد مشیری ، متخصص سم شناسی بالینی و آلرژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ، خاطرنشان کرد: مسمومیت غذایی به وضعیت بیماری پس از مصرف مواد غذایی اشاره دارد و خاطرنشان می کند که در مسمومیت ، آنچه در مورد درمان بیمار اهمیت دارد ، نوع آن نیست.
او تأکید کرد این که درست کردن بوتولین خطرات زیادی وجود دارد ، اما آنها حتی در درمان چاقی و صنعت آرایشی مورد استفاده قرار می گیرند ، و افزود که حفاظت از خانه به دلیل کمبود استاندارد ، رشد باکتری های بی هوازی را فراهم می کند که می تواند مصرف جدی سلامت داشته باشد.
موشیری با بیان اینکه تنها راه خروج از سم است بوتولین وی گفت: در غذاهای کنسرو شده ، آنها به مدت 5 دقیقه در حال جوشیدن هستند ، از آنجا که کنسرو به اندازه کافی ، به خصوص ماهی تن ، کافی نیست ، ترجیحاً محتوای کنسرو شده پس از جوشاندن است.
متخصص سم شناسی بالینی و آلرژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ، با اشاره به اینکه تشخیص قارچ های سمی و غیر سمی دشوار است ، گفت: “بنابراین ، ما اکیداً توصیه می کنیم که آنها قارچ هایی را که در خانه و طبیعت رشد می کنند ، مصرف نکنند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از علفهای هرز کوهستانی می توانند ترکیبات سمی داشته باشند ، گفت: کنسرو جوشانده تا 4 ساعت عاری از سم. بوتولین اما برای از بین بردن باکتری های آن ، باید قبل از مصرف سرخ شود.
مشیری خاطرنشان کرد: استفاده از تخته ها و چاقوهایی که گوشت با آن خرد می شود و به خوبی شسته نمی شود ، نباید برای تهیه سالاد ، به عنوان آلودگی با سم استفاده شود. ماهی سالمونلا وی گفت: وی گفت: اسهال ، حالت تهوع و استفراغ ، درد شکم ، تب ، از بین رفتن اشتها ، ضعف و کم آبی بدن علائم شایع مسمومیت غذایی است.
وی ادامه داد: شایع ترین دلایل مسمومیت غذایی به طور کلی باکتری ها است ماهی سالمونلا علاوه بر این معمولاً در گوشت خام یا پخته شده ، مرغ ، تخم مرغ و شیر آلوده است یعنی باکتری ایشریچیا به طور کلی ، معمولاً در گوشت خام یا کم پوشیده ، سبزیجات آلوده و شیر و آب میوه بی نظیر یافت می شود.
مشیری باکتری ها اشاره کرد استافیلوکوک اوروس وت لیستریا یکپارچه “ویروس ها دومین علت اصلی مسمومیت غذایی ناشی از آب آلوده یا مواد غذایی یا مدفوع آلوده یا از طریق اشیاء آلوده هستند.” مطلع می شود
وی با اشاره به اینکه انگل ها می توانند از طریق غذا یا آب آلوده به انسان منتقل شوند ، گفت: سموم به طور طبیعی می توانند در مواد غذایی وجود داشته باشند یا به مواد غذایی اضافه شوند.
عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد اظهار داشت که سام شبیه مایکوتوکسین وی گفت: فلزات سنگین نیز می توانند از طریق منابع مختلف از جمله آب آلوده یا ظروف آشپزی آلوده وارد مواد غذایی شوند.
وی گفت: کودکان زیر 5 سال و سالمندان به دلیل ضعیف تر سیستم ایمنی بدن و عدم توانایی در مقابله با عفونت ها بیشتر از سایرین در معرض خطر مسمومیت غذایی هستند.
موشیری گفت: زنان باردار ، بیماران مزمن و نقص ایمنی ، مصرف کنندگان داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی در معرض خطر مسمومیت غذایی هستند.
وی تأکید کرد: بهترین راه برای جلوگیری از مسمومیت غذایی ، مشاهده بهداشت شخصی و اطمینان از سلامت مواد غذایی مصرفی است.