مراقب سلامت محصولات پروتئینی در روزهای گرم سال باشید

به گفته Ifdana ، Heshmatullah Razavi گفت: “محصولات گوشت محصولات بسیار حساس به دما هستند و به دلیل افزایش دمای محیط بالاتر از 2 درجه در بسیاری از استانها ، رعایت کامل زنجیره سرد از تولید تا مصرف یک نیاز ضروری است.”
وی افزود: اگر محصولات گوشتی مانند سوسیس مانند سوسیس ، سوسیس ، همبرگر ، ناگت ، ژامبون و گوشت بسته بندی شده در دمای خارج از محدوده مجاز (1 تا 2 درجه سانتیگراد در یخچال یا 2 درجه سانتیگراد در یخ زده) ، خطر رشد بیماری هایی مانند ماهی قزل آلا مانند ماهی افزایش می یابد ، افزایش می یابد.
رازوی با تأکید بر جنبه های شیمیایی تخریب محصول ، گفت: افزایش دمای ذخیره سازی می تواند بروز واکنش های پروتئولیتیک و لیپولیتیک را تسریع کند ، ترکیبات مضر مانند آمین های بیوژنیک ، تغییر رنگ ، بو و طعم را تشکیل دهد و در نهایت باعث کاهش عمر قفسه و ایمنی محصول می شود.
رئیس گروه محصولات حیوانات و دریایی خاطرنشان كرد كه این خودرو باید مجهز به یخچال و ثبت دما باشد و همچنین در فروشگاه ها ، دماسنج فارغ التحصیل و كالیبره شده برای كنترل دمای كنترل روزانه ضروری است. قطع برق و ضعف سیستم های پشتیبان یکی از اصلی ترین نگرانی های روزهای گرم سال است.
رازاوی تأکید کرد: بازرسان سازمان غذا و داروی علوم پزشکی در سراسر کشور در طول فصل گرما ، با تمرکز بر روی فروشگاه های محصولات گوشتی ، مراکز توزیع و یخچال و فریزر ، نظارت های هدفمند و تشدید شده را انجام می دهند و اقدامات قانونی فوری در صورت نگهداری نامناسب یا کلاهبرداری انجام می شود.
وی از مردم خواست که هنگام خرید این محصولات در دمای یخچال ، بسته بندی سلامت ، برچسب های اصالت و شرایط تأمین ، مراقب باشند و از خرید محصولات دام که در معرض گرما یا بدون زنجیره سرد قرار دارند ، به خصوص در فروشگاه های کوچک با تهویه کوچک خودداری کنند.