بهداشت و درمان

مراقب ترکیبات پنهان در بستنی‌های غیر مجاز باشید

حسین زیائی ، متخصص آزمایشگاه مواد غذایی و مواد مخدر ، گفت: “شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است ، زیرا شیر محیط خوبی برای رشد میکروب ها است و اگر اصول بهداشتی در تولید ، نگهداری و تأمین ، مصرف کنندگان ، به ویژه کودکان ، در معرض خطر هستند.”

وی با اشاره به وجود باکتری های روده مانند اشرشیاکلی در بستنی های ناسالم ، گفت: “این نوع آلاینده ها می توانند باعث اسهال شدید و استفراغ در کودکان شوند ؛ بنابراین توصیه می شود بستنی از مراکز معتبر و سلامتی خریداری شود.

Ziaei اضافه کرد: اگرچه رنگ های مصنوعی مانند Sunte Yello و Tartrazine مجاز است ، استفاده در محصولاتی مانند بستنی که توسط کودکان استفاده می شود ، ممنوع است. این رنگ ها می توانند واکنش هایی مانند بیش فعالی یا حساسیت در کودکان ایجاد کنند.

این متخصص آزمایشگاه غذا و پزشکی گفت: “استفاده از رنگ های طبیعی و طعم دهنده هایی مانند زعفران ، کاکائو و عصاره میوه بهترین گزینه برای بستنی ایمن و ایمن است.”

ضیائی توصیه کرد که خانواده ها ، به ویژه در تابستان ، بستنی را با دقت بیشتری بخرند و فقط بستنی را از فروشگاه های بهداشتی مانند سلامتی و نشان های بهداشتی معتبر دریافت کنند. با توجه به ظاهر ، بسته بندی ، ترکیبات ، طعم و رنگ بستنی برخی از مواردی است که می تواند از مسمومیت غذایی به ویژه در کودکان جلوگیری کند. مشاهده این موارد ساده گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده ها است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا