مراقب ترکیبات پنهان در بستنیهای غیر مجاز باشید

حسین زیائی ، متخصص آزمایشگاه مواد غذایی و مواد مخدر ، گفت: “شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است ، زیرا شیر محیط خوبی برای رشد میکروب ها است و اگر اصول بهداشتی در تولید ، نگهداری و تأمین ، مصرف کنندگان ، به ویژه کودکان ، در معرض خطر هستند.”
وی با اشاره به وجود باکتری های روده مانند اشرشیاکلی در بستنی های ناسالم ، گفت: “این نوع آلاینده ها می توانند باعث اسهال شدید و استفراغ در کودکان شوند ؛ بنابراین توصیه می شود بستنی از مراکز معتبر و سلامتی خریداری شود.
Ziaei اضافه کرد: اگرچه رنگ های مصنوعی مانند Sunte Yello و Tartrazine مجاز است ، استفاده در محصولاتی مانند بستنی که توسط کودکان استفاده می شود ، ممنوع است. این رنگ ها می توانند واکنش هایی مانند بیش فعالی یا حساسیت در کودکان ایجاد کنند.
این متخصص آزمایشگاه غذا و پزشکی گفت: “استفاده از رنگ های طبیعی و طعم دهنده هایی مانند زعفران ، کاکائو و عصاره میوه بهترین گزینه برای بستنی ایمن و ایمن است.”
ضیائی توصیه کرد که خانواده ها ، به ویژه در تابستان ، بستنی را با دقت بیشتری بخرند و فقط بستنی را از فروشگاه های بهداشتی مانند سلامتی و نشان های بهداشتی معتبر دریافت کنند. با توجه به ظاهر ، بسته بندی ، ترکیبات ، طعم و رنگ بستنی برخی از مواردی است که می تواند از مسمومیت غذایی به ویژه در کودکان جلوگیری کند. مشاهده این موارد ساده گامی مؤثر در حفظ سلامت خانواده ها است.