سلامت خانواده

مراقب تب کنگو باشید. یک بیماری قابل انتقال – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

سعید نظاری هاشمی گفت: ذبح سنتی و تماس با خون ، ترشحات و لاشه در هنگام ذبح یکی از دلایل بیماری منتقل شده از حیوانات به انسان ، به ویژه تب خونریزی کنگو است.

وی افزود: متأسفانه برخی از افراد در مناطق مختلف کشور هنوز در حال خرید دام های زنده (از مکان های غیرمجاز) و ذبح سنتی هستند و در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. “

معاون رئیس جمهور بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی ، با اشاره به اینکه تب کنگو کریمه در فصول گرم رایج تر است ، گفت که کشتار ، قصاب ها ، کارگران ذبح ، رانچرها ، دامپزشکان ، دامپزشکان و خانه دار باید به دنبال تماس با ذبح های جدید یا گوشت آلوده باشند.

با توجه به اینکه ظاهر دام نمی تواند درک شود ، به شهروندان توصیه می شود که از ذبح کردن دام خود در خانه ها و معابر خودداری کنند و دام های مورد نیاز را از ایستگاه های تأمین دامداری بخرند و ایستگاه های نظارت بر دامپزشکی را ذبح کنند.

هاشمی نظری به کشتار توصیه کرد: حتما از تجهیزات محافظ مانند دستکش ، چکمه و لباس استفاده کنید و بعد از ذبح ابزارهای خود را ضد عفونی کنید. همچنین ، پس از ذبح کردن دام نباید در محیط آزاد شود و باید به روشی سالم دفع شود.

وی با توجه به اینکه ویروس تب کنگو کریمه تا یک سال در درجه 5 (2) درجه سانتیگراد زنده مانده است ، وی تأکید کرد: گوشت حیوانات تازه ذبح شده نباید بلافاصله پس از ذبح وارد شود.

به گفته هاشمی نظری ، گوشت و سایر دام های ذبح شده تازه باید حداقل 2 ساعت (در دمای 2 درجه سانتیگراد) قبل از خرد شدن و مصرف در یخچال نگهداری شوند تا ویروس بالقوه موجود در گوشت را با انجام فرآیند اسیدی سازی از بین ببرند.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، همچنین به زنان خانه دار توصیه کرد که هنگام شستشو از دستکش استفاده کنند و توسط مراکز تأیید شده دامپزشکی تصویب شوند.

وی به مردم هشدار داد كه برای جلوگیری از این بیماری از كبد تازه و گوشت تازه موجود در گوشت خام یا نیمی از آن جلوگیری كنند.

معاون بهداشت دانشگاه انتقال ، روش دیگری برای انتقال این بیماری از طریق کنه هایی که بر روی بدن ویروس ها (گاو ، گوسفند و بز) زندگی می کنند ، ذکر کرد و به مردم تأکید کرد که حتی از تماس با دام ها امتناع می ورزند و در صورت مشاهده کنه ، از برای جلوگیری و کشتن آن با دست.

هاشمی نظری ، تماس غیر لاین با خون و ترشح یک بیمار با تب کنگو کریمه را به عنوان سایر روشهای انتقال این بیماری توصیف کرد و به کارکنان مراقبت های بهداشتی و بیماران توصیه کرد که ضمن جلوگیری از تماس مستقیم با خون و تخلیه ، از ابتلا به بیمار در معرض بیماری جلوگیری و کنترل کنند.

وی با اشاره به علائم تب کنگو کریمه ، گفت: “علائم اولیه شامل علائمی مانند تب ، سردرد شدید ، لرز و درد عضلات و علائم دستگاه گوارش مانند حالت تهوع و استفراغ است که ناگهان در فرد رخ می دهد.”

به گفته وی ، اگر پزشک به پزشک مراجعه نشود ، بیمار در قسمت های مختلف بدن وی رو به وخامت و خونریزی خواهد کرد.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، با تأکید بر لزوم مراجعه به مراکز پزشکی در اسرع وقت در صورت مشاهده علائم ، گفت: “افرادی که در دو هفته گذشته سابقه اقامت در مناطق روستایی را داشته اند یا با سرنخ ها و دفاعی تازه ها تماس مستقیمی داشته اند یا در این مورد سابقه ای از محاسبات دارند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا